GTX 1660 model önerisi

İşllemci modelini söyleyebilir misin?

Ryzen 5 1400 3.6GHz O.C

Yükte kaç derece oldu maksimum acaba.

O.C yaptıysan çok fazla darboğaz yapmaz.

Vallahi bilemiyorum. 1660'ı ucu ucuna besleyecek gibi duruyor bayağı sormuştum konularda. Herkes 1660 üstüne çıkmamamı öneriyor. 5-10 FPS için darboğaz riskini göze almayın diyor. Yapmaya çalışacağım bir şey. 1650S o kadar istiyordum ki ama işte.

1650S bulabiliriz internetten?

Klimalı oda da 67-68 dereceyi geçmese de, klimayı kapattığımda 75'i bulmakta.

Köyde olduğum için ev 30 dereceyi geçiyordur. Yani oda sıcaklığının üstünde. 1050 Gaming kullanıyorum overclockladım 160 çekirdek + 600 bellek olarak. Maksimum 74 gördü ama Gaming soğutma üst seviye oluyor. Sizin söylediğiniz sıcaklıklara çıkarım yüksek ihtimal 75-76
1650S bulabiliriz internetten?

Sitelerden sipariş verme şansım yok fakat bursa mağazası olan bir yerden bulursanız değerlendirebilirim. Maalesef seçeneğim çok kısıtlı.

Merhabalar,
İlk olarak bu tarz bileşen tavsiyesi talep ettiğinizde bütçe belirtmeniz en doğru tavsiyeyi almanıza olanak tanıyacaktır.
Mesajlarınızın genelinden 2.500 TL gibi bir bütçeye çıkabileceğinizi ve NVidia model bir GPU ile ürünü Bursa'da elden almak istediğinizi anlıyorum.
Tavsiyem bütçeniz dahilinde mümkün olan en yüksek özellikteki kartı almanızdır. İşlemci dar boğazı öyle korkulacak bir sorun değil, doğru soğutulmadığında işlemciyi sürekli yüksek sıcaklıklara çıkarabilecek bir husustur. Onun dışında bir riski veya eksiği yok. Bundan kaçınmak için kenar yumuşatma gibi geometri hesaplamalarını azaltıp, genel grafik kalitesi ve detaylarını yükselterek yükü CPU'dan GPU'ya kaydırabilirsiniz.
Daha iyi bir ekran kartı almaktan korkmanıza gerek yok. Aşağıdaki ürünleri değerlendirebilirsiniz:

Bütçem 2500 TL civarı NVIDIA 1660 kart aynen. Öncelikle stok olduğu için soğutucum 86 dereceye kadar çıkmıştı. O yüzden korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…