GTX 1660 model önerisi

Defkhammet

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. GTX 1660 almak istiyorum fakan bu konuda pek tecrübeli veya bilgili değilim. İnternette onlarca GTX 1660 var hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

1660 yerine 1660 SUPER öneririm. Bütçeniz nedir?

1660 yerine 1660 Super öneririm. Bütçeniz nedir?

Bütçem 2000 lira ama arada çok fark var bu paraya mutlaka değer diyorsanız biraz daha bekleyip bunu alabilirim.

Ace.

1660 ile 1660 Super'in GPU'su farklı.

1660 Super daha güçlü, Gigabyte Gaming OC tercih edebilirsiniz. 380 TL farka değer. Acele etmeyin, kaliteli bir model alın. Aceleye gelmiyor.

O zaman elimdeki ekran kartını da satıp öyle yeni bir model almayı düşüneyim. Hem ekstra para hem de zaman olur değil mi?
1660 Ti aradaki fiyat farkına değen bir ekran kartı değil.

Anladım teşekkür ederim o zaman 1660 Ti alma fikrini kafamdan siliyorum. Sağ olun.
Değmez hocam, aralarında göze çarpacak bir performans farkı yok. 1660 Super güzel bir karttır.

1660 Super alıyorum o zaman çok teşekkür ederim. 2000LIRAYa bir arkadaş önermişti. Onunla diğerlerinin arasında bir fark yok değil mi?
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bunu almaya karar verdim. Çok sağ olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı