Merhaba arkadaşlar. GTX 1660 almak istiyorum fakan bu konuda pek tecrübeli veya bilgili değilim. İnternette onlarca GTX 1660 var hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Gigabyte GeForce GTX 1660 Super Gaming OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gigabyte GeForce GTX 1660 Super Gaming OC 6G 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
1660 Super alıyorum o zaman çok teşekkür ederim. 2000LIRAYa bir arkadaş önermişti. Onunla diğerlerinin arasında bir fark yok değil mi?
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bunu almaya karar verdim. Çok sağ olun.