GTX 1660 OC vs GTX 1660 Super

jaglion

Kilopat
Gigabyte GeForce GTX 1660 OC vs Palit GTX 1660 Super GP OC vs Zotac GTX 1660 Super? Şu an bende Gigabyte GTX 1660 OC var yeni aldım ama iade edip 1660 Super almayı düşünüyorum. Aklıma overclock takıldı acaba iade etmeyip OC yapsam nasıl olur iadeyle falan uğraşmasam mı?

GDDR5 belleğe ne kadar OC yapsan da bir GDDR6 olmaz
İadeyle uğraşırsan değer ama uğraşamam dersen de bellek yönünde kaybın olur o kadar

Bence RTX 2060 dışında değiştirme kartını, MSI GTX 1060 Armor kullandım ve bu kart gayet güzel. İkinci ele bakarım diyorsanda GTX 1080'e bak derim bulabilirsen temiz uygun fiyatlı onu alırsın.

Kafa karıştırmak istemem kesinlikle ama 1660Ti kullanıyorum ve tavsiye de ederim.

1660 ile 1660 Super arasında cidden bariz bir fark var bence uğraşıp 1660 Super alın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arada 100 lira bi fiyat farkı var uğraş mı diyosun yani hocam ?
GDDR5 belleğe ne kadar OC yapsan da bir GDDR6 olmaz
İadeyle uğraşırsan değer ama uğraşamam dersen de bellek yönünde kaybın olur o kadar
Bence RTX 2060 dışında değiştirme kartını, MSI GTX 1060 Armor kullandım ve bu kart gayet güzel. İkinci ele bakarım diyorsanda GTX 1080'e bak derim bulabilirsen temiz uygun fiyatlı onu alırsın.
Hocam 1660 super yada 1660 düşünüyorum sağol yinede
Kafa karıştırmak istemem kesinlikle ama 1660Ti kullanıyorum ve tavsiye de ederim.
1660ti bütçe aşıyor maalesef

5-10 FPS için kart mı değiştirilir arkadaş, hiç uğraşma ileride belki bütçen olur daha iyi bir kart alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…