GTX 1660 & R5 5600 sistemde Windows 10 vs. 11

Charista

Picopat
Daha fazla  
Şu anda Windows 10 Enterprice sürümü kullanıyorum, Windows 11'e geçmeli miyim? Kimi kişiler Win 11'de daha fazla performans aldıklarını söylüyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
W11 daha iyi olur bence.

Üzerine güneş doğan her günün sabahında Bill amcaya sövmek istemiyorsanız kesinlikle w10'da kalınız büyük nimet gerçekten, w11'e geçmeyin çünkü adam akıllı hazır hale gelmesi 3-5 seneyi bulur.

Şöyle bir açıklama yapılmıştı zamanın başında, "Artık tüm w10-11 sürümleri beta şeklinde olacak" ebeden daimen geliştirilme aşamasında olacak.

Fazla yeniye merak etmeyin kuzenim dünya varmış dedi w10'a geçince, selametle kalınız.

Windows 11 kullanıyorum, Windows 10'dan daha hızlı.

i5 10. Nesil laptopa kurmustum valorantta fps düsmeleri falan olmustu ayni şeyler olurmu acaba

Yükleyebilirsiniz.
Performans nasıl olur peki

Windows 11 kullanıyorum, Windows 10'dan daha hızlı.
Sistem nedir hocam

i5 10. Nesil laptopa kurmustum valorantta fps düsmeleri falan olmustu ayni şeyler olurmu acaba

Sistem nedir hocam
Sistemim;
İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-10400F
Ekran Kartı : Nvidia GeForce RTX 2060
Ana Kart : Gigabyte H410M H V3

Sistem nedir hocam
Bende performans arttı, ama sizin bilgisayarda artarmı bilemiyorum.

Sistemim;
İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-10400F
Ekran Kartı : Nvidia GeForce RTX 2060
Ana Kart : Gigabyte H410M H V3

Bende performans arttı, ama sizin bilgisayarda artarmı bilemiyorum.
Evet başka bir haberde de Windows 11'in tek gelişen tarafı oyunlarda FPS artışı olması yazıyordu, ama genel kullanıcı profilini koruyamadığı için ucube bir konumda malesef, düğmeler butonlar çok fazla tıklama ve zaman gerektiriyor, kolaylık yerine zorluk getirdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…