GTX 1660 serisi hala alınır mı?

ArdTech

Femtopat
Daha fazla  
Uzun zamandır bilgisayarımda işlemcinin entegre GPU'sunu kullanıyorum ve GPU yükseltmesi yapmayı düşünüyorum. Sizce bu yükseltme için GTX 1660/1660 ti/1660 super iyi midir? Fazla ağır oyunlar oynayan biri değilimdir genellikle GTA 5, CS2, Minecraft, The Forest gibi oyunlar. Ayrıca bu kartlar hala alınır mı? Bu kartlar bir sorun yaratır mı?
Sistem özelliklerim şunlar:

İşlemci: Intel i7 8700.
RAM: 24 GB(3x8GB) Samsung DDR4 RAM.
Anakart özellikleri: GPU için PCI'e 3.0 yuvası.
500W stok sertifikasız Power Supply.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet yeterli mesela Red Dead Redemption gibi bir oyunda 90 FPS görüyorum CS:GO 250 GTA 5 100 benim için gayet yeterli ama daha fazla FPS istiyorsanız daha güçlü kartlara yönelmenizi tavsiye ederim.
Hocam o zaman benim için RTX 2060 beklentilerimin çok üstüne bir kart o zaman RTX 2060 almam için çok mantıklı bir seçenek haline geliyor düşüneceğimm

Hocam hala beklentilerinin üzerinde bir kart ama emin olmadığım şeyler var kartla ilgili performansını bilmiyorum iyi mi kötü mü pek emin değilim ama yine de düşüneceğim hocam.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Acaba oyun performansı nasıl.

Hocam PSU kullandığım PC ile beraber geldi ve bilgisayarım daha çok ev ve günlük kullanım olduğu için PSU seçmek biraz kısıtlı ayrıca kullandığım PSU sertifikasız ve stok.

1600 serisi kötü kanka parasına değmez, 1070 aynı fiyatta çok daha iyi bir seçenek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı