EnesZeki Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #11 samodmr dedi: Bende aslında Kllisre 8 GB DDR4 3200 MHz var ama 1333 olarak gözüküyor CPU-Z de BIOS'ta ise 2666. Genişletmek için tıkla... Anakartın nedir?
samodmr dedi: Bende aslında Kllisre 8 GB DDR4 3200 MHz var ama 1333 olarak gözüküyor CPU-Z de BIOS'ta ise 2666. Genişletmek için tıkla... Anakartın nedir?
samodmr Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus tuf A-520M PLUS Asus tuf gtx 1660 Amd Ryzen 5 5500 Gskill 16 gb 2666mhz ram Sandisk 120gb Samsung Evo 870 500gb Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2024 #12 EnesZeki dedi: Anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... Asus Tuf a-520 m plus çok iyi bir anakart
EnesZeki Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #13 samodmr dedi: ASUS TUF A-520 m Plus çok iyi bir anakart. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyip dener misin?
samodmr dedi: ASUS TUF A-520 m Plus çok iyi bir anakart. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyip dener misin?
samodmr Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus tuf A-520M PLUS Asus tuf gtx 1660 Amd Ryzen 5 5500 Gskill 16 gb 2666mhz ram Sandisk 120gb Samsung Evo 870 500gb Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2024 #14 EnesZeki dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyip dener misin? Genişletmek için tıkla... Tamamdıe bunu deniycemde ekran kartı değerlerinin iyi olduğunu duymak istiyorum bakım sonrası forza horizon 4 gibi oyunları oynatır rahat değil mi
EnesZeki dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyip dener misin? Genişletmek için tıkla... Tamamdıe bunu deniycemde ekran kartı değerlerinin iyi olduğunu duymak istiyorum bakım sonrası forza horizon 4 gibi oyunları oynatır rahat değil mi
EnesZeki Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #15 samodmr dedi: Tamamdıe bunu deniycemde ekran kartı değerlerinin iyi olduğunu duymak istiyorum bakım sonrası Forza Horizon 4 gibi oyunları oynatır rahat değil mi? Genişletmek için tıkla... Oynatır.
samodmr dedi: Tamamdıe bunu deniycemde ekran kartı değerlerinin iyi olduğunu duymak istiyorum bakım sonrası Forza Horizon 4 gibi oyunları oynatır rahat değil mi? Genişletmek için tıkla... Oynatır.