GTX 1660 sistem 9 bin TL'ye satılmalı mı?

Metehan_x

Decapat
Yer
Amasya Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus dual gtx 1660 super
intel i5 11400f
16 gb kingston ram
512 gb ssd
1 tb hdd
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Bilgisayarımın özellikleri:

GTX 1660 Super 6 GB.
Intel i5 11400F.
16 GB 3200MHz RAM.
512 GB dahua SSD.
1TB Toshiba HDD.

Online oyunlara pek merakım yok, sadece Mortal Kombat falan olursa Online hoşuma gidiyor, genelde hep hikayeli oyun oynamışımdır. Şu anda sadece kasaya 9bin TL'ye alalım dediler. Ben de satıp bir PlayStation 5 almak istiyorum. 3 arkadaşım PlayStation 5 sahibi zaten oyun konusunda hiçbir sıkıntı çekmeyeceğim. Sizce satmalı mıyım? Ya da 9 bin TL çok mu az?

Bence ucuz daha fazlasını hak ediyor.

Bence ucuz daha fazlasını hak ediyor.

12bin TL'ye koymuştum 2 aydır kimse almadı ( bu arada şu an alıcı 9.5 anlaşalım yazdı.

Eğer forumda satın almak isteyen varsa verebilirim.

12bin TL'ye koymuştum 2 aydır kimse almadı ( bu arada şu an alıcı 9.5 anlaşalım yazdı.

Eğer forumda satın almak isteyen varsa verebilirim.
Sat direk 12 civarına kimse almaz o sistemi 16'ya 0 Rx6600 sistemler var sen 1660 sistemi 12'ye satamazsın istersen 10 sene bekle.

Tabii durumuna bağlı biraz da ama piyasada böyle sistemler 10-12K arası değişken.

Kendi düşüncem olarak 10.5 veya 11 hakkıdır.
O fiyata adam bulamazsın. RTX 2060 sistemler var o fiyata.

Ekran kartını 2.el temiz
Diğer tüm parçaları sıfır alsanız 14.500₺ yapıyor. Kimse böyle bir sisteme 12 civarı rakam vermez zaten. 10K gayet iyi rakam

Maalesef alacak olan adam artık geç olduğunu bulunduğum il'e gelemeyeceğini söyledi. Forumda alacak olan varsa 10bin TL'ye isteyen kişiye kargolayabilirim kasanın geldiği straför köpüklü patpatlı kutusuna koyarım hiçbir sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…