GTX 1660 sistem CS:GO grafik ayarları

Daha fazla  
Merhaba öncelikle sistemim GTX 1660gx 6G ekran kartı 16 GB RAM i5 9400F işlemcim var ve CS:GO oynarken drop sorunları yaşıyorum fazla değil arada. Sorun sistemden değil eminim Valorant'ta çok rahat 200+ FPS alıyorum 200'ün altına hiç düşmüyor neredeyse. Yeni bir 240Hz monitör aldım ve bu sistemle 240FPS civarı oynayabilir miyim merak ediyorum. Şu anki grafik ayarlarımı koydum.

Grafikleri düşürmeden monitörle FPS'in yükseliceğini mi düşünüyosun anlamadım?

Hocam pencereli ekran kapatıp tam ekran yapın pencereli ekran FPS'i düşürür.

Grafikleri düşürmeden monitörle FPS'in yükseliceğini mi düşünüyosun anlamadım?

Monitörün hz'ine göre bir grafik ayarı önerebilir misiniz diye soruyorum.

Bu ayarlarda CS mi oynanır hocam göz kanatır bu.

Oyunu yükledim grafik ayarlarına hiç bakmadım önerilen ayarlarda oynuyordum drop yaşayınca tavsiye istemek için yazdım.

Keskinlik yumuşatmayı kısabilirsin FPS etkisi çok yüksek ama CS:GO gibi bir oyunda çok dikkat çeken bir ayar değil bence.

Hepsi en düşükte olsun, tam ekranda olsun, ve eğlencesine değil oynamak içinse çözünürlüğü biraz daha düşürebilirsiniz. İnternette var Config kurabilirsiniz.

Biraz araştırma yaptım ve YouTube'da bir video buldum videoya göre kendime bir ayar çektim ve denemek için yoldaş shortdust girdim 300 FPS'leri bile görüyorum şu anda, ayarları aşağıya bırakıyorum denemek isteyen bakabilir. Dediğiniz gibi en düşüğe almayı da denedim ama şu anki ayarların yarısı kadar FPS vermedi neden anlamış değilim. En düşük ayarlarda 90 140 arası zor oynarken şu an 200'den aşağıya inmiyor.

Yine de güzel ama yani oynamak içinse kazanmaya oynuyorsanız. Tüm ayarları en düşüğe çekin ve 4:3 de oynayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…