barannozdemirr

Hectopat
Yer
İstanbul
GPU: MSI NVIDIA GeForce GTX 1660 Gaming X 6 GB.
CPU: AMD Ryzen 7 2700X 4.35GHz.
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8GB) 3200MHz.
Anakart: MSI B450 GAMING Plus Max 4133MHz.
M.2 SSD (Windows): SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD.
SSD 2: Kingston 240GB HyperX Fury serisi SATA 3.0 RGB SSD (okuma 550 MB / yazma 480 MB)
SSD 3: Kingston 240GB HyperX Fury serisi SATA 3.0 RGB SSD (okuma 550 MB / yazma 480 MB)
SSD 4: Corsair 120GB Force serisi le 200 SATA 3.0 SSD (550 MB okuma / 500 MB yazma)
HDD: 1TB WD 3.5" Caviar Blue.
PSU: Cooler Master MWE 80Plus Bronze 600W.
Kasa: MSI Mag Forge 101M.

Evet arkadaşlar, yorumlarınızı bekliyorum. Bence güzel bir sistem oldu. Sizce hayırlı olsun mu yoksa geçmiş olsun mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldınız mı? Aldıysanız hayırlı olsun öncelikle. Sistemde bu kadar SSD yerine ekran kartınızı 2060 yapabilirdiniz. Onun dışında bir sorun görmedim. Toplam kaç TL tuttu?

Evet dediklerine katılıyorum. O kadar SSD almaya gerek yoktu. RTX2060 alsaydınız daha iyi olurdu. 3 SSD yerine.

Büyük ihtimalle SSD'ler önceki sistemden falan kalma yani en azından öyle olmalı diye düşünüyorum yoksa bu kadar az depolamalı bu kadar fazla sayıda SSD aldıysanız cidden ilginç .

Ekran kartı, 120GB Corsair SSD ve 1TB HDD zaten mevcuttu. Geri kalanı 7bin küsur tuttu. Dolar çift haneli rakamlara ulaşmadan almak istedim.
Biraz yanlış olmuş hocam. Tabii sizin ihtiyaçlarınızı bilemeyiz fakat normal bir kullanıcı için kullanıyorum m2 ssd ekleyip bırakabilirdiniz. Dİğer ssdler biraz anlamsız olmuş veya 240 240 2 tane değil de 500 1 tane alsaydınız. Neyse sağlık olsun sisteminiz güzel ama daha güzel olabilirmiş.

Aldınız mı? Aldıysanız hayırlı olsun öncelikle. Sistemde bu kadar SSD yerine ekran kartınızı 2060 yapabilirdiniz. Onun dışında bir sorun görmedim. Toplam kaç TL tuttu?

Ekran kartı, 120GB Corsair SSD ve 1TB HDD zaten mevcuttu. Geri kalanı 7bin küsur tuttu. Dolar çift haneli rakamlara ulaşmadan almak istedim. HyperX SSD'leri görsel amaçlı aldım kasayı ona göre seçtim çünkü hoş duracağını düşünüyorum. Zaten elimde 2.el satacağım bir sistem var bütçeyi biraz göze hitap edecek ve performans olarak da beni yarı yolda bırakmayacak şekilde uyarladım.

Ekran kartının sizde olduğunu bilmiyordum. Yine de bu kadar SSD gereksiz. Görsellik için anakarta bağlanan 24 pin ve ekran kartına bağlanan 8 pin güç kablolarını RGB yapabilirdiniz bence. Yine de hayırlı olsun güzel sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…