GTX 1660 sistem Valorant'ta kaç FPS verir?

perdolik

Femtopat
Daha fazla  
Güç kaynağı.
Anakart.
RAM.
İşlemci.
.html
Ekran kartı hariç bütün bileşenleri değişiyorum.
Bir de bu sisteme 1 TB SSD düşünüyorum alıp almamakda kararsızım.
Bu sistemdekiler hariç ek olarak da.
1TB HDD.
120GB SSD.
INNO 3D GTX1660 Super.
Bu sistem Valorant da yüksek grafiklerde kaç FPS verir.

Güç kaynağı.
Anakart.
RAM.
İşlemci.
.html
Ekran kartı hariç bütün bileşenleri değişiyorum.
Bir de bu sisteme 1 TB SSD düşünüyorum alıp almamakda kararsızım.
Bu sistemdekiler hariç ek olarak da.
1TB HDD.
120GB SSD.
INNO 3D GTX1660 Super.
Bu sistem Valorant da yüksek grafiklerde kaç FPS verir.

Valorant işlemci odaklı bir oyun almayı düşündüğün işlemcide çok iyi bir işlemci 250 300 FPS alırsın gibi

Valorant işlemci odaklı bir oyun almayı düşündüğün işlemcide çok iyi bir işlemci 250 300 FPS alırsın gibi.

Zaten seneye de ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum ama yükseltene kadar bu sistem hikaye oyunlarında da sorun çıkartır mı çıkartmaz mı orta veya yüksek ayarlarda.
Örneğin god of Ragnarok veya The Last of Us gibi oyunlarda.

Zaten seneye de ekran kartını yükseltmeyi düşünüyorum ama yükseltene kadar bu sistem hikaye oyunlarında da sorun çıkartır mı çıkartmaz mı orta veya yüksek ayarlarda.

Cikartmaz hocam hikayeli oyunlar oynayabilirsin sıkıntısız. Ancak hocam biraz daha çıkabilirsen Ryzen 7 7800x3D var o işlemci önbelleginden kaynaklı FPS daha iyi oluyor.

Orta ayarlarda sorun çıkarmaz rahat rahat oynatır bu ssitem GTX 1660 Legend bir kart cidden.

Orta ayarlarda sorun çıkarmaz rahat rahat oynatır bu ssitem GTX 1660 Legend bir kart cidden.

Ben de memmunun ekran kartından ama işlemci ve RAM çok sorun çıkartıyor.
i5 9500F.
Bir de DDR4 8 GB RAM.
Şuanki*

Cikartmaz hocam hikayeli oyunlar oynayabilirsin sıkıntısız. Ancak hocam biraz daha çıkabilirsen Ryzen 7 7800x3D var o işlemci önbelleginden kaynaklı FPS daha iyi oluyor.

Kimisi 9700X kimisi 7800x3D'yi öneriyor bende kararsız kaldım en son 9700X i seçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kimisi 9700X kimisi 7800x3D'yi öneriyor bende kararsız kaldım en son 9700X i seçtim.

7800x3D alın kesinlikle. Oyunlarda, özellikle de Valorant gibi önbellek kullanan oyunlarda ciddi bir FPS farkı yaratır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı