GTX 1660 sistem yükseltme önerisi

Yavuzf

Picopat
Daha fazla  
Şu an kullandığım bilgisayarım yetersiz gelmeye başladı, bu yüzden de bu parçaları değiştirmeye veya yeni bir sistem almaya
karar verdim fakat tam olarak emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarımın önemli/değiştirmek istediğim parçaları:

Ekran Kartı (GTX 1660 kullanıyorum, bunu 3060 veya 4060 ile değiştirmeyi planlıyorum.)

İşlemci (i5-9400F kullanıyorum, 3060 veya 4060 ile darboğaz yapmayacak veya az darboğaz yapacak bir işlemci ile değiştirmeyi planlıyorum. AMD de olur Intel de.)

Anakart (modelini yanlış söylemediysem Gigabyte H310M S2H kullanıyorum. İşlemciyle düzgün bir şekilde çalışabilecek bir anakart almayı planlıyorum.)

Şu an kullandığım RAM'ler DDR4 2133MHz. Kasamın modelini bırakın markasını bile bilmiyorum. 256 GB SSD'im var. PSU'mu dair hiçbir bilgiyi bilmiyorum çünkü bilgisayarın içine hiç bakmadım (açıkçası bu konuda fazla korkağım.)

Son düzenleme:
Şu an kullandığım bilgisayarım yetersiz gelmeye başladı, bu yüzden de bu parçaları değiştirmeye karar verdim fakat tam olarak emin değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarımın önemli/değiştirmek istediğim parçaları:

Ekran Kartı (GTX 1660 kullanıyorum, bunu 3060 veya 4060 ile değiştirmeyi planlıyorum.)

İşlemci (i5-9400F kullanıyorum, 3060 veya 4060 ile darboğaz yapmayacak veya az darboğaz yapacak bir işlemci ile değiştirmeyi planlıyorum. AMD de olur Intel de.)

Anakart (modelini yanlış söylemediysem Gigabyte H310M S2H kullanıyorum. İşlemciyle düzgün bir şekilde çalışabilecek bir anakart almayı planlıyorum.)

Şu an kullandığım RAM'ler DDR4 2133MHz. Kasamın modelini bırakın markasını bile bilmiyorum. 256 GB SSD'im var. PSU'mu dair hiçbir bilgiyi bilmiyorum çünkü bilgisayarın içine hiç bakmadım (açıkçası bu konuda fazla korkağım.)
bunu sat sıfır bir sistem al öbür türlü sistemin her parçası kötü

bütçe nedir 2. el piyasasına hakim değilim o yüzden sizin bütçenizin 5 bin tl üstünde sistem arayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı