Exercus Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #1 Ekran kartı GTX 1660 Anakart H510 İşlemci i5 11400F 5 bip hatasi alıyorum. RAM'leri değiştim, BIOS pili de değiştim. Neden olabilir? Yaptığım sadece güç kablosunu PC'yi kapadiktan sonra cekmekti.
5 bip hatasi alıyorum. RAM'leri değiştim, BIOS pili de değiştim. Neden olabilir? Yaptığım sadece güç kablosunu PC'yi kapadiktan sonra cekmekti.
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.273 Makaleler 1 Çözümler 32 Daha fazla Sistem Özellikleri TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı. Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #11 Exercus dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Garip. Eğer uygunsanız dikattli bir şekilde işlemcinizi anakarttan çıkartıp kontrol edin veya canlı bir şekilde cihazı görmek buradan yardım etmekten daha iyi olduğu için güvenilir bir bilgisayarcıya götürebilirsin. Artı 0 Eksi
Exercus dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Garip. Eğer uygunsanız dikattli bir şekilde işlemcinizi anakarttan çıkartıp kontrol edin veya canlı bir şekilde cihazı görmek buradan yardım etmekten daha iyi olduğu için güvenilir bir bilgisayarcıya götürebilirsin.