GTX 1660 sistemde Doom Eternal VRAM yetersiz hatası

İşletim sistemi
Windows 11

Furkan78

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 Gb Ram
Ekran kartı
Msi Gtx Geforce 1660 6 GB
Anakart
Msi B450M-A PRO
İşlemci
Amd Ryzen 3500
Doom Eternal oynuyorum. Bilgisayarım Ultra'da bile oynatabilecek ama VRAM yetersiz diyor. 16 GB RAM'im var. 6 GB RAM yazıyor. Nasıl düzeltilebileceğini bilen birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doom Eternal oynuyorum. Bilgisayarım Ultra'da bile oynatabilecek ama VRAM yetersiz diyor. 16 GB RAM'im var. 6 GB RAM yazıyor. Nasıl düzeltilebileceğini bilen birisi var mı?
VRAM ve RAM farklı şeyler. VRAM senin ekran kartının belleği ve o da 6 GB. Oyun VRAM sınırını aşıyorsa dokuyu düşürmeyi dene.

VRAM ile RAM aynı şey değildir. VRAM ekran kartının görüntü belleğidir. RAM ise bilgisayarda bildiğimiz Windows tarafından ve biz tarafından kullanılabilen bildiğimiz RAM'dir.

Komik bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir insan bilmiyor olabilir. Bu normal bir şeydir. Bana 2'sini ayırt edemiyormuş gibi geldi ve bende kısaca açıklamak istedim.

VRAM ve RAM farklı şeyler. VRAM senin ekran kartının belleği ve o da 6 GB. Oyun VRAM sınırını aşıyorsa dokuyu düşürmeyi dene.

Anladım sağ ol.
Komik bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir insan bilmiyor olabilir. Bu normal bir şeydir. Bana 2'sini ayırt edemiyormuş gibi geldi ve bende kısaca açıklamak istedim.

Evet bilmiyordum öğrendim teşekkür ederim :)

Açıklayamamanıza güldüm zaten.

RAM ise bilgisayarda bildiğimiz Windows tarafından ve biz tarafından kullanılabilen bildiğimiz RAM'dir.

Bu cümle mantıklı mı sizce?

İnsanları dalga geçip aşağılamak yerine insan gibi yanlışlarını düzeltebilirsin. Senin gibileri göz ardı etmekten bıktım artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı