Doom Eternal oynuyorum. Bilgisayarım Ultra'da bile oynatabilecek ama VRAM yetersiz diyor. 16 GB RAM'im var. 6 GB RAM yazıyor. Nasıl düzeltilebileceğini bilen birisi var mı?
Doom Eternal oynuyorum. Bilgisayarım Ultra'da bile oynatabilecek ama VRAM yetersiz diyor. 16 GB RAM'im var. 6 GB RAM yazıyor. Nasıl düzeltilebileceğini bilen birisi var mı?
VRAM ile RAM aynı şey değildir. VRAM ekran kartının görüntü belleğidir. RAM ise bilgisayarda bildiğimiz Windows tarafından ve biz tarafından kullanılabilen bildiğimiz RAM'dir.
Komik bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir insan bilmiyor olabilir. Bu normal bir şeydir. Bana 2'sini ayırt edemiyormuş gibi geldi ve bende kısaca açıklamak istedim.
VRAM dışında bütün ayarları Nightmare Presete çekebilirsin, zaten 6GB VRAM'li kartlarda dokuyu en iyi ihtimal Ultra'da tutabiliyorsun, diğer türlü grafik menüsünde bile hata veriyor düşür diye.
Komik bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir insan bilmiyor olabilir. Bu normal bir şeydir. Bana 2'sini ayırt edemiyormuş gibi geldi ve bende kısaca açıklamak istedim.