Lord_Src
Megapat
Daha fazla
Windows 10 Pro sürüm no: 19044.1387 kullanıyorum. Mesajı yazdığım tarihteki tüm, en son çıkan güncellemeler yüklü. Fakat sorun şu "bilgisayarım simgesi" içindeki HDD sürücülere sağ tıklayınca pencerenin donması, yanıt vermemesi ve dosya gezginin çöküp, kendine restart atması problemi var. Scandisc bozuk dosya taraması (ayrıntılı tarama açık şekilde) ve komut sistemi CMD yönetici haklarıyla SFC /scannow komutu olsun her şeyi denedim fakat hala daha bu sorun uzun zamandır devam etmekte. Masaüstünde sağ tıklama problemi yok. Sadece sürücülerde çoğunlukla çöküyor ama bazen nadir olarak sağ tık menüsü açılıyor. Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Bu olduğunda sağ alt köşedeki saatin orada NVIDIA logosu kayboluyor. Acaba Experience mi çöküyor diye onu da silip yeniden yükledim sürücü dahil. Değişen bir şey olmadı.
Sistem özellikleri şu şekilde: AMD Ryzen 5 3600X, MSI MAG B550M Mortar Wi-Fi anakart, MSI NVIDIA GTX 1660 6 GB Armor OC, 16 GB 8x2GB Corsair vengerence RGB Pro 3200MHz, Kingston Hyper 3K SSD 120GB, 2+1TB Seagate SV35 ve Barracuda HDD, ViewSonic 24 inç 75Hz freesnyc monitör.
Sistem özellikleri şu şekilde: AMD Ryzen 5 3600X, MSI MAG B550M Mortar Wi-Fi anakart, MSI NVIDIA GTX 1660 6 GB Armor OC, 16 GB 8x2GB Corsair vengerence RGB Pro 3200MHz, Kingston Hyper 3K SSD 120GB, 2+1TB Seagate SV35 ve Barracuda HDD, ViewSonic 24 inç 75Hz freesnyc monitör.