GTX 1660 sistemde GTA 5 düşük FPS veriyor

Emre Bey GT

Decapat
Daha fazla  
RAM
Fury Kingston Hyperx 8GB Ram 2666MHz 16cl DDR4 (1x)
SSD veya HDD modeli
Crucial CT480Bx500ssd1 440gb SSD
Ekran kartı
Zotac Geforce GTX 1660 Super 6GB
Anakart
Gigabyte H310M h 2.0
İşlemci
intel core i5 9400f
Sistemimle çoğu oyunu yüksek FPS ile oynuyorum fakat GTA 5 de çok düşük FPS alıyorum Max 60ları görüyor ama 60 larada zor çıkıyor 30 40'larda oynuyorum bu sotunu nasıl çözebilirim? 3 yıldır termal macun sürmedim termal macun sürersem düzelir mi?

Ayarlar yanlış olabilir oyunu optimize edin.
GTA 5 RAM kullanan bir oyun RAM kaynaklı olabilir.
Sürücüleri güncelleyin.

Sistemimle çoğu oyunu yüksek FPS ile oynuyorum fakat GTA 5 de çok düşük FPS alıyorum Max 60ları görüyor ama 60 larada zor çıkıyor 30 40'larda oynuyorum bu sotunu nasıl çözebilirim? 3 yıldır termal macun sürmedim termal macun sürersem düzelir mi?

Eğer işlemci çok ısınıyorsa değiştirin macunu. Mutlaka 6-7 ayda bir termal macunu değiştirin. Isınma FPS düşmesine sebep oluyor olabilir. Onun dışında driverlarınızı güncelleyin ve mümkünse RAM takviyesi yapın.

RAM'dan FPS düşüşü olacağını sanmıyorum RAM'den dolayı drop girer zaten dropda giriyor RAM alacağım ve xm-4 termal macun süreceğim bayağı bir soğur diye düşünüyorum 3 yıldır sürmedim, ne kadar FPS artar bu sıcaklık azalınca?

RAM'dan FPS düşüşü olacağını sanmıyorum RAM'den dolayı drop girer zaten dropda giriyor RAM alacağım ve xm-4 termal macun süreceğim bayağı bir soğur diye düşünüyorum 3 yıldır sürmedim, ne kadar FPS artar bu sıcaklık azalınca?

Kesin bir şey demek doğru olmaz ancak işlemci gerçekten ısınıyorsa termal macunu değiştirince FPS'nin artacağı bir gerçektir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı