Y Yqkup Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #1 Ekran kartı GTX 1660 Anakart B450M k-ıı İşlemci Ryzen 5 5500. Başlıktaki gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2022
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #2 BIOS güncel mi? Artı 0 Eksi
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #3 Kasa yeni mi toplandı? Yeni ise BIOS Update ile açılır. Artı 0 Eksi
KS KS Y Yqkup Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #4 Jetronin dedi: Kasa yeni mi toplandı? Yeni ise BIOS Update ile açılır. Genişletmek için tıkla... 3 gün oldu abi inşallah olur bios flashbrk ile yapsam dikinti cikarmi Artı 0 Eksi
Jetronin dedi: Kasa yeni mi toplandı? Yeni ise BIOS Update ile açılır. Genişletmek için tıkla... 3 gün oldu abi inşallah olur bios flashbrk ile yapsam dikinti cikarmi
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #5 Yqkup dedi: 3 gün oldu abi inşallah olur bios flashbrk ile yapsam dikinti cikarmi Genişletmek için tıkla... Çıkmaz. Artı 0 Eksi
Yqkup dedi: 3 gün oldu abi inşallah olur bios flashbrk ile yapsam dikinti cikarmi Genişletmek için tıkla... Çıkmaz.
KS KS Y Yqkup Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #6 Newasky dedi: BIOS güncel mi? Genişletmek için tıkla... Maledef bilemiyorum ama işlemci 5. Nesil anakart 3. Kadar destekliyo dedim monitör açılırsa bios güncellemesi yaparim Newasky dedi: Çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Sağolasın abi olursa dana yazarım şu an isteyim insallah olur bitun yaz calaisipta açılmaması üzdü :;( Artı 0 Eksi
Newasky dedi: BIOS güncel mi? Genişletmek için tıkla... Maledef bilemiyorum ama işlemci 5. Nesil anakart 3. Kadar destekliyo dedim monitör açılırsa bios güncellemesi yaparim Newasky dedi: Çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Sağolasın abi olursa dana yazarım şu an isteyim insallah olur bitun yaz calaisipta açılmaması üzdü :;(
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #7 Yqkup dedi: Maledef bilemiyorum ama işlemci 5. Nesil anakart 3. Kadar destekliyo dedim monitör açılırsa bios güncellemesi yaparim Sağolasın abi olursa dana yazarım şu an isteyim insallah olur bitun yaz calaisipta açılmaması üzdü :;( Genişletmek için tıkla... BIOS Flashback ile güncelleyebilirsin. Artı 0 Eksi
Yqkup dedi: Maledef bilemiyorum ama işlemci 5. Nesil anakart 3. Kadar destekliyo dedim monitör açılırsa bios güncellemesi yaparim Sağolasın abi olursa dana yazarım şu an isteyim insallah olur bitun yaz calaisipta açılmaması üzdü :;( Genişletmek için tıkla... BIOS Flashback ile güncelleyebilirsin.
KS KS Y Yqkup Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #8 Newasky dedi: BIOS Flashback ile güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Abi yanlış bilmiyorsam sitesinden idiyoz flasha atiyoz sonra tuşa basiyoz flashi takip kendiliginden update oluyor diye biliyorum abi Artı 0 Eksi
Newasky dedi: BIOS Flashback ile güncelleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Abi yanlış bilmiyorsam sitesinden idiyoz flasha atiyoz sonra tuşa basiyoz flashi takip kendiliginden update oluyor diye biliyorum abi
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #9 Yqkup dedi: Abi yanlış bilmiyorsam sitesinden idiyoz flasha atiyoz sonra tuşa basiyoz flashi takip kendiliginden update oluyor diye biliyorum abi Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada detaylı anlatılıyor. Artı 0 Eksi
Yqkup dedi: Abi yanlış bilmiyorsam sitesinden idiyoz flasha atiyoz sonra tuşa basiyoz flashi takip kendiliginden update oluyor diye biliyorum abi Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada detaylı anlatılıyor.
KS KS Y Yqkup Decapat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #10 Newasky dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada detaylı anlatılıyor. Genişletmek için tıkla... Abi işten dolayı daha yeni gördüm KB sağ olasın tekrardan deneyeceğim inşallah olur Newasky dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada detaylı anlatılıyor. Genişletmek için tıkla... Abi Allah razı olsun oldu vallahi şu anda eindow kurutom abi tekrardan teşekkür ederim abi Son düzenleme: 28 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Newasky dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada detaylı anlatılıyor. Genişletmek için tıkla... Abi işten dolayı daha yeni gördüm KB sağ olasın tekrardan deneyeceğim inşallah olur Newasky dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada detaylı anlatılıyor. Genişletmek için tıkla... Abi Allah razı olsun oldu vallahi şu anda eindow kurutom abi tekrardan teşekkür ederim abi