GTX 1660 sistemde "Salad unable to your GPU" hatası

Sleex0x0

Hectopat
Daha fazla  
Bahsettiğim hatayı salad IO'dan GPU madenciliği yaparken alıyorum. CPU madenciliği yaparken böyle bir hata gelmiyor sıkıntı olmadan kazıyor, ancak GPU yaparken salad unable to your GPU hatasını veriyor. Kullandığım ekran kartı GTX 1660 6 GB VRAM.

Not: Daha önce hiç mining kasmadım bu ekran kartı ile.

Aynı sorunu yaşayan birisi görev yöneticisinden Salad'ı kapatıp açarak sorunu çözmüş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

görev yönetici şartmı çünki ben kapatıp açtım çok kez olmadı ama hiç görev yöneticisinden açıp kapatmadım şimdi deniyim olursa çözüm olarak işaretlerim

görev yönetici şartmı çünki ben kapatıp açtım çok kez olmadı ama hiç görev yöneticisinden açıp kapatmadım şimdi deniyim olursa çözüm olarak işaretlerim
Salad veya mining programları hakkında fikrim yok ama bazı programlar kapatma tuşuna basınca tamamen kapanmayabiliyor, bu durumda görev yöneticisi kullanılması gerekebilir.

Salad veya mining programları hakkında fikrim yok ama bazı programlar kapatma tuşuna basınca tamamen kapanmayabiliyor, bu durumda görev yöneticisi kullanılması gerekebilir.
Maalesef işe yaramadı.Gerekli driverlerde var ama sebebini anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…