GTX 1660 sistemde Steam PUBG durduk yere atıyor

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, bu sorun bugün oldu sadece. Oyundayken oyun donuyor atıyor, görev yöneticisinden kapatıyorum gene oyunu açıyorum. 10-15 dk.da bir donuyor, bu sadece bugün oldu ki bu günde 8 saat aralıksız PUBG oynadık arkadaşımla. 8 saat de testlerde yaptım. Ekran kartı ortalama sıcaklığı 60-65 kullanımı 55-65, işlemci 60-68 derece olarak gözüküyordu. Neden olabilir bu? Çünkü sadece bugün oldu eskiden de oynuyorduk hiç olmuyordu.
Sistemim: GTX 1660, 8 GB RAM, i5 10. nesil.
PUBG Steam versiyonu, mobil değil.

8 GB RAM yetersiz gelir. Zaten oyun esnasında bir görev yöneticisine bakarsan minimum 7GB RAM kullanımı görürsün. CS:GO'da bile düşük ayarlarda 5.5 - 6 GB görüyorum 8 GB RAM ile.

Hocam bilgisayada işlemci sicaklığı, ekran kartı sıcaklığına falan baktığın programlar bazen yanlış gösterebilir bilgisayarı biraz fazla zorlamışsın o yüzden de olur.

Hocam bilgisayada işlemci sicaklığı, ekran kartı sıcaklığına falan baktığın programlar bazen yanlış gösterebilir bilgisayarı biraz fazla zorlamışsın o yüzden de olur.

MSI Afterburner kullanıyorum benim düşüncem 8 saat aralıksız oynadığımdan olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…