GTX 1660 sistemde Steam PUBG durduk yere atıyor

beyemirs

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, bu sorun bugün oldu sadece. Oyundayken oyun donuyor atıyor, görev yöneticisinden kapatıyorum gene oyunu açıyorum. 10-15 dk.da bir donuyor, bu sadece bugün oldu ki bu günde 8 saat aralıksız PUBG oynadık arkadaşımla. 8 saat de testlerde yaptım. Ekran kartı ortalama sıcaklığı 60-65 kullanımı 55-65, işlemci 60-68 derece olarak gözüküyordu. Neden olabilir bu? Çünkü sadece bugün oldu eskiden de oynuyorduk hiç olmuyordu.
Sistemim: GTX 1660, 8 GB RAM, i5 10. nesil.
PUBG Steam versiyonu, mobil değil.

Bazen bende de yanlış gösteriyor Afterburner. Dedigim gibi PC'yi fazla zorlamışsım.
Ayrıca bilgisayarin konumuna dikkat et. Örnegin kasayı masanin altına falan koymayin kaliteli bir hava akımına ihtiyacınız var.

Kasam benimle beraber havasız bir odada duruyor. Koyabileceğim başka bir yer yok yakında birkaç tane daha fan eklemeyi düşünüyorum ısınma sorunu düzelir mi fan eklersem?

T

Dostum sen CS:GO'nun o kadar fazla RAM kullanmayacağını da bilmen lazım. 4 GB RAM'in 2 GB'sini bile kullanmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
nasıl kullanmıyor? Burada sadece CS:GO'nun ne kadar kullandığını değil sistemle beraber toplam bir şekilde ne kadar kullandığını söylüyorum.

Bu bilgisayarın ömrünü kısaltır ve perfonmasını düsürür odanizı arada havalandırın ve bilgisayarı en azından bir 15-20 dk dinlendirin.
Bu arada yılda en az bir kez termal macun değişimi yaparsanız sizin için daha iyi olur.

Genelde bütün gün açık oluyor ama geceleyin 8-10 saat kapalı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…