GTX 1660 sistemde Windows 11'e geçilir mi?

Lexussx

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Sata 480gb Netac
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 1660Super
Anakart
B550M DS3H
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba, Windows 10 kullanıcısıyım Windows 11'e geçmek istiyorum temiz bir kurulum ile oyunlarda performans artışı yaşar mıyım? FiveM tarzı oyunlar oynuyorum önerir misiniz? Eğer geçersem performans düşüşü yaşar mıyım?

Performans kaybi yasarsiniz, performans artisi istiyorsaniz LTSC surumune gecin Windows 11 lot gecebilirsiniz.

Yanlış bilgi: Windows 10 ve Windows 11, beta sürümler değil, genel kullanıma açık kararlı sürümlerdir.
Windows 11 ile Windows 11 lot arasındaki fark nedir hocam.

Windows 10/11 gibi surumler beta surumleridir surekli olarak ozellik guncellemesi alirlar LTSC surumleri ise tamamlanmis surumlerdir sadece guvenlik guncellemesi alirlar ayrica Windows 10 LTSC 2021 gecerseniz 2031'e kadar guvenlik destegi alirsiniz Windows 11 lot surumu Windows 11 surumune kiyasla daha stabil bir surum.

peki nereden bulabilirim windows 11 lot sürümünü

Peki nereden bulabilirim Windows 11 lot sürümünü.

Yanlış oğlu yanlış bilgi.

1) Normal Windows 10/11 beta sürümü değildir, IoT sürümü ise "tam sürüm" değildir. Aksine IoT sürümü oldukça kısıtlanmış bir sürümdür çünkü MS Store, fotoğraf görüntüleyici gibi bir sürü uygulamadan arındırılmış bomboş bir sürümdür. Hatta hesap makinesi bile Windows 7'dekiyle aynı.
İkisi tamamen farklı edisyonlar, kullanım amaçları da oldukça farklı. Bu sebeple bu şekilde kıyaslanamaz.

2) LTSC 2021 sürümünün desteği 2031 değil 2032'ye kadar devam ediyor.

Ayrıca kendim de bir süre Windows 11 IoT LTSC sürümünü kullanmıştım ve dürüst olmak gerekirse düz Windows 11 çok daha stabil. Normal bir kullanıcı için, özellikle de sistem özellikleri yeterli olan birisi için Windows 11 IoT LTSC önermek mantıksız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…