- Makaleler
- 5
Yüksek FPS önemli değil. Benim için bu ayarı kalite yaparsam RDR2 tarzı oyunlarda aynı grafik ayarlarında sıkıntı çeker miyim?
O kadarını bende biliyorum sorum başkaydı.Kalitede olması daha iyi bir görüntü oluşturur.
Hangi yüksek performans? Direkt performansdan mı bahsediyorsun?Yüksek performansa çekip uygula. Ardından sol kısımda 3D bölümü var oradan tam ismini hatırlamıyorum güç yönetimi olması lazım onu da maksimum performansı tercih etmeni tavsiye ederim. Çok da sıkıntı olmaz.
Hangi yüksek performans? Direkt performansdan mı bahsediyorsun?
Yüksek-Ultra karışımı oynuyorum ben tek merak ettiğim kaliteye verirsem ayarı FPS olarak düşüş yaşar mıyım? Ucu ucuna kasmıyor çünkü oyun.Sistem özelliklerin RDR2 için pek üstün görsel verebilecek gibi gözükmüyor. Mecburen biraz daha performans odaklı ayar yapacaksın.
Yüksek-Ultra karışımı oynuyorum ben tek merak ettiğim kaliteye verirsem ayarı FPS olarak düşüş yaşar mıyım? Ucu ucuna kasmıyor çünkü oyun.
Peki teşekkürler.Bunu tek tek deneyerek öğrenebilirsin.
Sistem özelliklerin RDR2 için pek üstün görsel verebilecek gibi gözükmüyor. Mecburen biraz daha performans odaklı ayar yapacaksın.
Hayır. Güç yönetimi modu.
Eki Görüntüle 2114059
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.