GTX 1660 sisteme monitör önerisi

AOC 24G2U al. 1700TL civarına mükemmel bir monitör. Sinerjiden almıştım aynı gün kargoya verildi. Ertesi gün ise teslim aldım.

İleriye dönük olur mu? Kavisli 165 Hz olan bir modeli daha var arasında 50 TL fark var onu tercih etsem sorun yaşar mıyım IPS ile VA arasında?

Oynadığın oyuna göre değişir. 240hz istediğine göre CS:GO oynuyorsundur çoğunlukla. Bu monitöre bakabilirsin:
Birkaç ekleme yapma gereği duydum:
1080p için 24" üstüne çıkma. Attığım monitör TN panel e-Spor oyunları için ideal. Eğer CS:GO veya başka e-Spor oyunu için istemiyorsan başka monitörlere bakman daha iyi olur.

İleriye dönük olur mu? Kavisli 165 Hz olan bir modeli daha var arasında 50 TL fark var onu tercih etsem sorun yaşar mıyım IPS ile VA arasında?
İPS ile VA arasında çok fark var. Deneyimledim. Aoc nin tasarımı Asus Tuf tan daha güzel ve 1080p de 27 inç çok kötü oluyor. 24inç her zaman ideal 1080p için. 165hz ile 144hz in arasındaki farkı anlayamazsın. Fakat ips ile va farkını anlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…