GTX 1660 sistemi satıp iPhone 11 almak mantıklı mı?

Fiyat/Performans odaklı daha makul telefonlar mevcut. Zira bilgisayarı hiçbir şeye değişmem.

Fiyat/Performans odaklı daha makul telefonlar mevcut. Zira bilgisayarı hiçbir şeye değişmem.

Bende fakat yaz geliyor odamda klima yok zaten salonda oturma odasında yatarken kasarak kullanmaktansa kaliteli rahat akıcı bir telefon olmasını isterdim yani ama satmayacağım vazgeçtim güzel cevaplarınızdan dolayı 5 saat fırında 70 liradan çalışacağım

Bence alma çünkü ekran kartları PC'ler falan uçuyor eskiden 2.5kya RX 550'li sistem alırken şimdi o sistem 9K bence bekle hem iPhone şart değil Android al daha ucuz satma bence pcni yoksa sattığına pişman olursun.

Bilgisayar > telefon eğer arkadaş ortamınız varsa ve elinizde güzel gözüksün diye alıyorsanız (neden böyle düşündüm çünkü canavar gibi bilgisayardan bahsediyoruz burada) hiç gerek yok verdiğiniz paraya yazık.

Eğer kuyumcu tanıdığınız falan varsa iş isteyebilirsin. Günde 100₺ den daha fazla verebiliyorlar.

Haklısınız hocam bir anlık gazla satmayı düşündüm fakat iPhone 11'i hala istiyorum babam iPhone karşıtı olmasa şu anda almıştım ama çalışmak kaldı sadece geriye

Eğer kuyumcu tanıdığınız falan varsa iş isteyebilirsin. Günde 100₺den daha fazla verebiliyorlar.

Kuyumcu tanıdığım varda nasıl iş isteyebilirim ne yapacağım ki?
Kuyumcu demişken 2 gündür aklımda bir senaryo var anneannemin sünnetimde taktığı evdeki kolyemi buldum 24 ayar takmıyorum zaten onu bozdurup ailem kızınca benim şeyim kesildi sizin mi kesildi deyip sıyrılmayı düşünüyordum derin düşününce vazgeçtim tek ve tek çare çalışmak hocam sizin dediğiniz gibi.

Hocam bir telefon için 3 ay asgari maaş ölüsü gerekiyor sizin için değecek mi?

Bana sorarsanız M52 alın iPhone teması kurun keyfinize bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…