GTX 1660 sistemi satıp iPhone 11 almak mantıklı mı?

Hocam saçmalamayın çok pişman eder Xiaomi alın geçin bütçeyi zorlamayacak şekilde.

Uzun zamandır telefon istiyorum zaten babamlarda gerektiğini biliyor eskidi çünkü fakat zamlar gelince beklemeye bindi iş. 6.5k ikenden beri istiyorum benim sinirimi bozan tek durum bu.

iphone 6 kullanılıyor ama nasıl kullanılıyor baya yavaşladı şu an

Uzun zamandır telefon istiyorum zaten babamlarda gerektiğini biliyor eskidi çünkü fakat zamlar gelince beklemeye bindi iş. 6.5k ikenden beri istiyorum benim sinirimi bozan tek durum bu.
İlla alınır da bilgisayarı satmayın hocam 13 pro max alsanız bile bilgisayar elden gidince pişman olursunuz.

Kime göre yavaşladı hocam? Bende 3 yıldır 6s kullanıyorum yağ gibi akıyor telefon tabi ben 12.4 sürümünde bıraktım orası ayrı.
bendeki düz 6 , ios son sürümde snapchat gibi uygulamalarda ısınıyor ve aşırı kasıyor artık snapten video atamıyorum donuyor. bu gün turuncu alış veriş sitesinde dolaşırken telefon ısınıp yavaşladı

Ben sizdekide 6S sandım onu başta belirtiyim. Yanlış değilsem sizdekinde 1GB RAM var o yüzden günümüzde yetersiz gelmesi normal hocam. Benim tek şikayetim Amazon'un mobil uygulamasını kullanamıyorum onun haricinde oyunlarda ve normal kullanımda üzmüyor.

6s hala kullanılıyorsa çok iyi. benim yükseltme zamanım geldi

Android alınır ama iPhone başka bir dünya.

iPhone elinde kolaylıkla çıkabilir ticareti de iyi ama bilgisayar öyle değil telefon zarara sokmaz ama bilgisayar öyle değil sana önerim takas etmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…