GTX 1660 sistemin 3DMark sonuçları normal mi?

Daha fazla  
Ryzen 5 3500X - GTX 1660 Super kullanıyorum. Termal macun değişikliğinden sonra bilgisayarım FPS dropları yemeye ve yaklaşık %15-%20'lik bir FPS kaybına sebep oldu, Arctic'in sitesinden termal macunun sahte olduğunu doğruladım ancak satıcı gerçek ürün sattım ben deyip duruyor. CPU benchmark nereden yapabilirim? Sıcaklıklar normal mi?

Dosya Ekleri

• resim_2025-06-24_181608982.png
    resim_2025-06-24_181608982.png
    161,6 KB · Görüntüleme: 25
  • resim_2025-06-24_181913069.png
    resim_2025-06-24_181913069.png
    376,1 KB · Görüntüleme: 22
Ryzen 5 3500X - GTX 1660 Super kullanıyorum. Termal macun değişikliğinden sonra bilgisayarım FPS dropları yemeye ve yaklaşık %15-%20'lik bir FPS kaybına sebep oldu, Arctic'in sitesinden termal macunun sahte olduğunu doğruladım ancak satıcı gerçek ürün sattım ben deyip duruyor. CPU benchmark nereden yapabilirim? Sıcaklıklar normal mi?
ürünü nereden aldınız acaba?

Bir bilgisayarcıdan aldım. Değerler normal gibi duruyor ama oyunlarda eskiden oynadığım grafik ayarları, şimdi FPS droplara neden oluyor.

Direk gidip bilgisayarcıdan mı aldınız yoksa Trendyol gibi bir siteden mi? Trendyol gibi bir yerdense iade edebiliyorsunuz ürün sahte diye. Ben yaşamıştım iade kabul etmişlerdi.

Direk gidip bilgisayarcıdan mı aldınız yoksa Trendyol gibi bir siteden mi? Trendyol gibi bir yerdense iade edebiliyorsunuz ürün sahte diye. Ben yaşamıştım iade kabul etmişlerdi.
bilgisayarcıdan aldım, gittim dedim +bu ürün sahte kardeşim -paketi açılmış bunun, ben nasıl iade yapayım sana +paketi açılmamış olsa ne olacak? ürün sahte, bu ürünü başkasınamı satacaktınız? (sonra QR'dan okuttum web sitesinden gösterdim sahte olduğunu.) +aynısını ben kullanıyorum sahte olamaz demeye devam etti :)

telefonla bir konuşma yaptı, termal macunları aldığı adamla konuşuyodu galiba, bir müşteri bana bu termal macunların sahte olduğunu söylüyor bendeki macunları size geri iade yapabiliyor muyum? dedi, telefondaki adamda kapattık cart curt bişi dedi iade yapamayız dedi bilgisayarcıya.

Bilgisayarcıdan aldım, gittim dedim +bu ürün sahte kardeşim -paketi açılmış bunun, ben nasıl iade yapayım sana +paketi açılmamış olsa ne olacak? Ürün sahte, bu ürünü başkasınamı satacaktınız? (sonra QR'dan okuttum web sitesinden gösterdim sahte olduğunu.) +aynısını ben kullanıyorum sahte olamaz demeye devam etti :)

Şikayet edebilirsiniz ama ne kadar uğraşırlar bilemiyorum kötü olmuş hocam sizin yerinizde olsam böyle bir zihniyette olan bilgisayarcıya bilgisayarı emanet etmeyi bırak, yanından geçerken bakmam bile.

Şikayet edebilirsiniz ama ne kadar uğraşırlar bilemiyorum kötü olmuş hocam sizin yerinizde olsam böyle bir zihniyette olan bilgisayarcıya bilgisayarı emanet etmeyi bırak, yanından geçerken bakmam bile.
ben normalde kendimden çok bilgisayarcılara güveniyordum bu bilgisayar donanımlarında vs. bundan sonra sadece internet üzerinden alış veriş yapacağım büyük ihtimalle, mahalle bilgisayarcıları umrumda olmayacak.

Ben normalde kendimden çok bilgisayarcılara güveniyordum bu bilgisayar donanımlarında vs. bundan sonra sadece internet üzerinden alışveriş yapacağım büyük ihtimalle, mahalle bilgisayarcıları umurumda olmayacak.

Ama internetten alışveriş yaparken aldığınız yere yinede dikkat edin oralardanda sahte ürün gelebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı