GTX 1660 Super 80 derecelerde geziyor

mirqccc

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1050 Ti
8 gb corsair ram 1400 mhz
AMD Ryzen 3 1200 Quad-Core Processor
1 Tb hdd
Lisanslı windows 10 pro
Msı anakart
3 adet fan
Yani Ranch Sim, Uncharted 4 GTA 5 Marvel Spider-Man gibi oyunlarda hep 80 derece oluyor. En düşük grafıkte değil ama en yuksek de değil yuksek orta dusuk gıbı ayarlarda derece hep 80. İşlemci ise 70 bulmuyor. Ekran kartı 3 yıllık, ne yapmam gerek? 80 derece normal mi? Ekran kartını yakar mı? Zarar verir mi?

Ekran kartı GTX 1660 Super.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Asus dual 1060 3GB var. Uncharted oynarken 78'i gördüm. 80 olduğunu hatırlamıyorum. 80'de olsa pek bir şey farketmez. Yanma falan olmaz. Neden olsun? Değerler gayet normal. Eğer kartın içi açık değilse hiç elleme. İşi daha önceden açıldıysa,güvenlik etiketi üstünde yoksa termal pad ve güzel bir macunla yenile. Kasan mesh değilse de çok etki eder sıcaklığa. 4 fanlı ışıklı bir kasa var. Cooler masterin 50 yıllık mesh kasasında fan olmasa dahi çok iyi hava sürkülasyonu vardı.

Oynadığın oyunlar valorant, mc değil sistemi ve bileşenleri zorluyor. Korkmana gerek yok.

Laptop ise gayet normal hatta bayağı iyi değerler.

Masaüstü hocam.

Bende ASUS Dual 1060 3GB var. Uncharted oynarken 78'i gördüm. 80 olduğunu hatırlamıyorum. 80'de olsa pek bir şey fark etmez. Yanma falan olmaz. Neden olsun? Değerler gayet normal. Eğer kartın içi açık değilse hiç elleme. İşi daha önceden açıldıysa, güvenlik etiketi üstünde yoksa termal pad ve güzel bir macunla yenile. Kasan mesh değilse de çok etki eder sıcaklığa. 4 fanlı ışıklı bir kasa var. Cooler Master'in 50 yıllık mesh kasasında fan olmasa dahi çok iyi hava sürkülasyonu vardı.

Oynadığın oyunlar Valorant, MC değil sistemi ve bileşenleri zorluyor. Korkmana gerek yok.

Genelde benim de 78 olıyor ama bazen 80 cıkıyor.

İşlemci ne bilmiyorum ama Intel ise size Undervolt öneririm. Throttle stop az çok anlarım yardım edebilirim.
Ve yanma olmaz yüksek ihtimalle çünkü yüksek sıcaklık (100) kendini kapatır.

Masaüstünde o sıcaklıklar normal mi bilmiyorum ama arkadaş normal demiş sıkıntı olmaz herhalde.

Bende ASUS Dual 1060 3GB var. Uncharted oynarken 78'i gördüm. 80 olduğunu hatırlamıyorum. 80'de olsa pek bir şey fark etmez. Yanma falan olmaz. Neden olsun? Değerler gayet normal. Eğer kartın içi açık değilse hiç elleme. İşi daha önceden açıldıysa, güvenlik etiketi üstünde yoksa termal pad ve güzel bir macunla yenile. Kasan mesh değilse de çok etki eder sıcaklığa. 4 fanlı ışıklı bir kasa var. Cooler Master'in 50 yıllık mesh kasasında fan olmasa dahi çok iyi hava sürkülasyonu vardı.

Oynadığın oyunlar Valorant, MC değil sistemi ve bileşenleri zorluyor. Korkmana gerek yok.

Hiç acılmamıs açmalı mıyım?

İşlemci ne bilmiyorum ama Intel ise size undervolt öneririm. Throttle stop az çok anlarım yardım edebilirim.

İşlemci ne bilmiyorum ama Intel ise size undervolt öneririm. Throttle stop az çok anlarım yardım edebilirim.

Masaüstünde o sıcaklıklar normal mi bilmiyorum ama arkadaş normal demiş sıkıntı olmaz herhalde.

Hocam benım ıslemcım Turbo işlemcidır aynı şey deılmı.

Değerler ideal, içiniz rahat olsun.

İşlemci ne bilmiyorum ama Intel ise size Undervolt öneririm. Throttle stop az çok anlarım yardım edebilirim.

Masaüstünde o sıcaklıklar normal mi bilmiyorum ama arkadaş normal demiş sıkıntı olmaz heherhalde.
Gerek yok hocam, işlemci sıcaklık değerleri çok iyi.

Turbo ne demek model marka yazmanız lazım.
Görev Yöneticisi performans kısmından CPU'da yazanı atın.

i3 9100F Turbo mod yanı kısaca bostaken kendını sınırlıyor 1 GHz calısıyor yuk altında 5 GHz kadar cıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı