GTX 1660 Super CS:GO FPS değerleri nasıl?

• Konuyu başlatan ERA57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.293

ERA57

Decapat
Daha fazla  
Zotac GTX 1660 Super.
Intel i5 11400F.
MSI B560 Pro VDH.
Kingston 1x8GB RAM.
120GB SSD.
130-290 FPS arası alıyorum normal midir?
İşlemci kullanımı ekran kartı kullanımı ile yakın değerler de.

Hangi ayarlarda oynuyorsunuz ? 8GB RAM yeterlidir ancak 16 olması durumunda daha avantajlı olduğunu belirteyim.

Hangi ayarlarda oynuyorsunuz? 8 GB RAM yeterlidir ancak 16 olması durumunda daha avantajlı olduğunu belirteyim.

Low ayarlar da görüntü çözünürlülük ise 1024x768 adamları daha büyük görmek için.
YouTube izlediğim zaman 200-300 FPS'den aşağı inmiyor hatta 400'ü gören bile var anlamadım bende neden böyle. Ekran kartı ayarlarım da performans da sizce bir nedeni var mıdır? Cift kanal RAM geçersem sorunun düzelme şansı var mıdır veya şu an aldığım FPS değeri normal mi?

Low ayarlar da görüntü çözünürlülük ise 1024x768 adamları daha büyük görmek için.
YouTube izlediğim zaman 200-300 FPS'den aşağı inmiyor hatta 400'ü gören bile var anlamadım bende neden böyle. Ekran kartı ayarlarım da performans da sizce bir nedeni var mıdır? Cift kanal RAM geçersem sorunun düzelme şansı var mıdır veya şu an aldığım FPS değeri normal mi?
RAM'dan kaynaklı olabilir o sistemi 16GB daha iyi doyurur.

RAM'dan kaynaklı olabilir o sistemi 16 GB daha iyi doyurur.

Hocam işlemci sıcaklığından oluyormuş sıcaklığı çözdüm FPS fırladı şu an 250-450 arası alıyorum.

İşlemci sıcaklığından oluyormuş düzelttim teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı