Gençler selam bende;
GTX 1660 Super
B450M S2H
AMD Ryzen 5 2600
16 GB RAM var.
Ama CS girdigim zaman 80 100 FPS arası alıyorum bazen de 40 50'ye düşüyor. Ayarlarda texture orta. Onun dışı hep düşük. 4.3 oynuyorum.
Gençler selam bende;
GTX 1660 Super.
B450M S2H.
AMD Ryzen 5 2600.
16 GB RAM var.
Ama CS girdigim zaman 80 100 FPS arası alıyorum bazen de 40 50'ye düşüyor. Ayarlarda texture orta. Onun dışı hep düşük. 4.3 oynuyorum.
Belki başka bir çözümü vardır ama CS2 böyle aga. Bende Ryzen 5 5600 var FPS bazen 150'lerden 50'lere düşüyor. Ayarları düşüğe aldığımda FPS'im daha çok düşüyor. Nedenini bilmiyorum.
Belki başka bir çözümü vardır ama CS2 böyle aga. Bende Ryzen 5 5600 var FPS bazen 150'lerden 50'lere düşüyor. Ayarları düşüğe aldığımda FPS'im daha çok düşüyor. Nedenini bilmiyorum.
Yani oyunlar artık optimize edilmediğinden kendin ayarları tek tek deneyerek en iyi performans vereni bulman lazım. Bunun sebebi ekran kartı-işlemci arasındaki dengeyi sağlaman. Benim ekran kartına tam yük bindiğinde darboğaz olmuyor ama işlemciye tam yük bindiğinde ekran kartı-işlemci arasında %8'lik bir darboğaz oluyor. Özellikle işlemci fazla kullanan oyunlarda kendi optimizasyonunu kendin yapman lazım ki işlemci-ekran kartı arasındaki yük dengesi sağlansın, darboğaz yaşanmasın.