Boşuna alma reis, bende 2060 var testlerini izledim, medium high ayarlarda bile 55 e düşüyomuş. Zaten o tarz bi oyun high ayarlar altında oynanmaz. Bence düzeltirler 1 hafta içerisinde istersen bekle. Ayrıca 8gb ram sıkıntı çıkartır, en iyisi sen hiç bulaşma.
Boşuna alma reis, bende 2060 var testlerini izledim, medium high ayarlarda bile 55 e düşüyomuş. Zaten o tarz bi oyun high ayarlar altında oynanmaz. Bence düzeltirler 1 hafta içerisinde istersen bekle. Ayrıca 8gb ram sıkıntı çıkartır, en iyisi sen hiç bulaşma.
Ben geceden beri oynuyorum 1660 Super işini yapıyor High'da 50-60 Ultra'da 35-45 arası gayet iyi. Tabi oyun optimize olsaydı çok daha iyi değerler alırdım. Yalnız ben 16 GB RAM ile oynuyorum sizde 8 GB RAM var ve bu performansa etki edecektir maalesef.
Boşuna alma reis, bende 2060 var testlerini izledim, medium High ayarlarda bile 55'e düşüyormuş. Zaten o tarz bir oyun High ayarlar altında oynanmaz. Bence düzeltirler 1 hafta içerisinde istersen bekle. Ayrıca 8 GB RAM sıkıntı çıkartır, en iyisi sen hiç bulaşma.
Sağ olasın evet doğru söylüyorsunuz. RAM sıkıntı yaratıcak, ama RAM'e 8 GB daha ekleyip 16 GB yapmayı düşünüyorum kısa sürede. Ama düşündümde Cyberpunk'a vereceğim parayı 8 GB RAM'e veririm, 16 GB yaparım sistemi daha iyi.
Sağ olasın evet doğru söylüyorsunuz. RAM sıkıntı yaratıcak, ama RAM'e 8 GB daha ekleyip 16 GB yapmayı düşünüyorum kısa sürede. Ama düşündümde Cyberpunk'a vereceğim parayı 8 GB RAM'e veririm, 16 GB yaparım sistemi daha iyi.