GTX 1660 Super düşük FPS değerleri

alpgulmez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yakın zamanda yeni bir sistem aldım GameGaraj'dan. Aquarius 5T-10 modeli.
Oyunlarda çoğu FPS'im i3 10100F GTX 1050 Ti'lı PC ile aynı FPS'i veriyor. İnternete sistem özelliklerimi yazıp testlere bakıyorum GTA 5 çok yüksek de 100 altına düşmüyor.
Bende ise 70-95 FPS arası ve yolda hızlı gidince drop yiyorum aynı sorun Forza 4 de de var. Bu drop ve düşük FPS sorununu nasıl çözebilirim? Ekran kartı ve anakart güncel.
Sistemim;
i5 10400F.
MSI B460M-A PRO.
Crucial Basics 8 GB RAM 2666MHz RAM.
Palit GTX 1660 Super 6 GB OC.
Crucial BX500 240GB SSD.
GameGaraj 650W PSU.
Ekran kartı sıcaklığı 70'i görmüyor ve oyunlarda drop yerken aniden ekran kartı kullanımının düştüğünü görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İzlediğiniz videolarda büyük ihtimalle Dual Channel kullanılıyordur. 8GB RAM takviyesi şart.
RAM'iniz çok az RAM yükseltin aynı modelden. Kaspersky ile virüs taraması yapıın belki virüs olabilir.
+8 Ram yükselt.
Yine Crucial basics 8 gb 2666 mhz alırsam düzelir mi yoksa daha üstün bişey mi almalıyım ? Yanlış bilmiyorsam intel işlemcide b460m anakartında mhz 2666 üstüne çıkmıyor. Eğer öyleyse aynısını alıcam. Sorun %100 olarak çözülür mü ?

%100 olarak çözülür diyemem ama yüksek ihtimalle çözülür. Hem FPS artıcak hem sistem rahatlicak. Kaspersky ile genede virüs taraması yapın.

100 olarak çözülür. Bu APU veya normal bir GPU'lu sistem olsun yeni oyunlarda drop yememek için Dual-Channel RAM şart. Tek 8 GB yerine 2x4 GB RAM her zaman daha az drop ve daha fazla FPS demektir. Yen bir 8 GB RAM şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…