GTX 1660 Super ekran kartı değiştirilmeli mi?

@kxy hocama katılıyorum her şeyden önce işlemci + anakart + RAM üçlüsünü değiştirin performansınız gözle görülür seviyede artacaktır zaten.

Hocam 16 GB RAM yeter bence. İşlemci i5 tam olarak ne kadar eski oluyor bilmiyorum. Pek bilgim yok bu piyasa hakkında. Anakartın ne olduğunu tam bilmiyorum diyebilirim.

Hocam 16 GB RAM yeter bence. İşlemci i5 tam olarak ne kadar eski oluyor bilmiyorum. Pek bilgim yok bu piyasa hakkında. Anakartın ne olduğunu tam bilmiyorum diyebilirim.

Çok önemli mi ki Anakart?

Bütçe sıkıntı çıkarmaz hocam. 30-50k arası değişebilir. AMD'yi neden önerdiniz?
Platform desteği daha iyi, intel gibi her 2 nesilde bir soket değiştirmiyor. Am5 dediğimiz platform en azında 2030 a kadar güncel kalıcak bir platform. Kısacası upgrade imkanı ve stabilitesi daha iyi.

Hocam inşallah yarın buraya yazmaya devam edeceğim pek vaktim yok sorularım olacak.

Bütçe sıkıntı çıkarmaz hocam. 30-50k arası değişebilir. AMD'yi neden önerdiniz?

AMD önermemin sebebi şu an Intel'den kat ve kat daha iyi oluslari. Hem soketleri daha uzun ömürlü surekli degismiyorlar. Hem daha serin ve stabil calisiyor artik. Hem daha verimli hem de daha performanslı.

30-40k bütçede RAM, anakart, islemci uclusu su sekilde olabilir:

Beslemeyecegi ekran karti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…