L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 29 Eylül 2020 #11 Kart güzel bir kart, kendim de kullanıyorum. Ancak o markayı ilk defa duydum, Gigabyte gibi bilindik markalardan almayı yeğlerim. Keza benim kartım da Gigabyte.
Kart güzel bir kart, kendim de kullanıyorum. Ancak o markayı ilk defa duydum, Gigabyte gibi bilindik markalardan almayı yeğlerim. Keza benim kartım da Gigabyte.
3 366490 Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 1.291 Çözümler 2 29 Eylül 2020 #12 Yurt dışında billinen bir marka ancak çok ünlülerden değil. Bizim ülkede hiç değil, almayın ne olduğu belli değil. Bu modeli öneririm: Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Yurt dışında billinen bir marka ancak çok ünlülerden değil. Bizim ülkede hiç değil, almayın ne olduğu belli değil. Bu modeli öneririm: Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11 Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #13 Arkadaşlar markayı ilk defa duydunuz diye kötü ya da vasat olmuyor. Türkiye pazarına Amazon sayesinde giriş yapmış. Araştırabilirsiniz. PNY - NVIDIA Graphics, Storage, Networking & Memory Solutions PNY NVIDIA Graphics Cards, Networking, Data Center GPUs, Solid State Drives, PC Memory & Flash Memory for consumers & professionals. www.pny.com
Arkadaşlar markayı ilk defa duydunuz diye kötü ya da vasat olmuyor. Türkiye pazarına Amazon sayesinde giriş yapmış. Araştırabilirsiniz. PNY - NVIDIA Graphics, Storage, Networking & Memory Solutions PNY NVIDIA Graphics Cards, Networking, Data Center GPUs, Solid State Drives, PC Memory & Flash Memory for consumers & professionals. www.pny.com
Grkn00 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.744 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #14 İmzamdaki 1660 Super ile hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Yasin252 Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 310 Çözümler 1 29 Eylül 2020 #15 Ben de var. Performansından aşırı memnunum. Ama o markayı ilk defa görüyorum.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #16 alihanvardertyok dedi: Arkadaşlar markayı ilk defa duydunuz diye kötü ya da vasat olmuyor. Türkiye pazarına Amazon sayesinde giriş yapmış. Araştırabilirsiniz. PNY - NVIDIA Graphics, Storage, Networking & Memory Solutions PNY NVIDIA Graphics Cards, Networking, Data Center GPUs, Solid State Drives, PC Memory & Flash Memory for consumers & professionals. www.pny.com Genişletmek için tıkla... Kötü demedik hocam. Riske girmeye gerek yok dedik. Bilindik bir marka ise neden alınmasın ki zaten?
alihanvardertyok dedi: Arkadaşlar markayı ilk defa duydunuz diye kötü ya da vasat olmuyor. Türkiye pazarına Amazon sayesinde giriş yapmış. Araştırabilirsiniz. PNY - NVIDIA Graphics, Storage, Networking & Memory Solutions PNY NVIDIA Graphics Cards, Networking, Data Center GPUs, Solid State Drives, PC Memory & Flash Memory for consumers & professionals. www.pny.com Genişletmek için tıkla... Kötü demedik hocam. Riske girmeye gerek yok dedik. Bilindik bir marka ise neden alınmasın ki zaten?
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #17 f3turan dedi: Kötü demedik hocam. Riske girmeye gerek yok dedik. Bilindik bir marka ise neden alınmasın ki zaten? Genişletmek için tıkla... Hocam Galax, Palit gibi değerlendirilmeli. Nvidia için kart üreten bir firma sonuçta. Kuruluş yılı da ortada.
f3turan dedi: Kötü demedik hocam. Riske girmeye gerek yok dedik. Bilindik bir marka ise neden alınmasın ki zaten? Genişletmek için tıkla... Hocam Galax, Palit gibi değerlendirilmeli. Nvidia için kart üreten bir firma sonuçta. Kuruluş yılı da ortada.
Berkay İçöz Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 971 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #18 Gayet memnunum. Yalnız attığınız markayı bilmiyorum, risk almayın derim.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 29 Eylül 2020 #19 Mehmet Bartall dedi: Bu Ekran Kartı nasıldır? Fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bu da bir alternatif tabii ki. Hem daha bilindik bir marka.
Mehmet Bartall dedi: Bu Ekran Kartı nasıldır? Fikri olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bu da bir alternatif tabii ki. Hem daha bilindik bir marka.
Xarmion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.498 Makaleler 1 Çözümler 1 29 Eylül 2020 #20 Daha iyi soğutma performansı istersen bu kartı tavsiye ederim. MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GTX 1660 SUPER GAMING X ITOPYA'da. www.itopya.com
Daha iyi soğutma performansı istersen bu kartı tavsiye ederim. MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA MSI GeForce GTX 1660 SUPER GAMING X 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GTX 1660 SUPER GAMING X ITOPYA'da. www.itopya.com