GTX 1660 Super FPS ve grafik sorunları

Arda Solmaz

Centipat
Yeni sistem topladım fakat sıkıntılarım var. Birincisi CS:GO FPS sorunum FPS Max 0 olmasına rağmen FPS'im 400'ü geçmiyor. Sürekli 390-399 arası 399'u hiç geçmiyor. İkincisi ETS 2. oyunun sunduğu en yüksek ayarları açmama rağmen grafikler eski bilgisayarımdaki gibi değil. Lütfen bütün ayarlara bak demeyin hepsi en yüksekte. Monitörüm IPS panel, sizce ondan olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
500 Hz bir monitörünüz mü var? 390-400 FPS aralığı size yeterince akıcı gelmiyor mu acaba onu merak ediyorum, bana kalırsa sorun olacak bir durum değil.

CS:GO sıkıntı değil de ETS 2 canımı sıkıyor.
Yeni ekran kartı mı taktınız yoksa direk farklı bir PC mi aldınız? Eski kartın Driver'ı yüklüyse o sorun yapıyordur belki.

Eskisini sattım yeni aldım eskisinde RX 570 ve R5 1600 12nm vardı.
Yeni ekran kartı mı taktınız yoksa direk farklı bir PC mi aldınız? Eski kartın Driver'ı yüklüyse o sorun yapıyordur belki.

Bütün Driver'lar yüklü.

Driverlerinizi güncel tutun CS:GO'da 400 FPS bence müthiş bir şey onu bile alamayanlar var. ETS hakkında bir bilgim yok belki de monitor falan değiştirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…