GTX 1660 Super Gaming X Coil Whine problemi

Mr.sav

Picopat
2 Gün önce aldığım 1660 Super Gaming X Coil Whine çıktı. Ne yapmam lazım?

Çok rahatsız etmiyorsa kalabilir. Onun dışında isterseniz garantiye gönderebilirsiniz.

Sıfır aldıysanız garantiye gönderdiğinizde büyük ihtimalle birebir değişim yaparlar.

Sıfır aldıysanız garantiye gönderdiğinizde büyük ihtimalle birebir değişim yaparlar.

Ürün 2 gün oldu Vatan gidip para iadesi alacağım bu sorun her kartda var mı?
Rahatsız etmiyorsa hiç göndermeyin kalsın sizde. Eğer rahatsız edici bir ses varsa gönderin garantiye.

Forza Horizon 4 vs ses falan yok şu an bir CS'de duyuluyor.

Kartımda bu ses dışında sıkıntı yaşamadım sesde çok yok ama değişim yaptıkları ekran kartında da çıkma ihtimali var mı?

Kartımda bu ses dışında sıkıntı yaşamadım sesde çok yok ama değişim yaptıkları ekran kartında da çıkma ihtimali var mı?

Teknoloji sonuçta ne olacağı bilinmez ama bence değişim yapıp yeni ürünü bir test edin. Bildiğim kadarıyla bu modelde Coil Whine yaşayanların sayısı az değil.

Teknoloji sonuçta ne olacağı bilinmez ama bence değişim yapıp yeni ürünü bir test edin. Bildiğim kadarıyla bu modelde Coil Whine yaşayanların sayısı az değil.

Hocam ses nedense o kadar oyun dendedim bir CS'de oluyor sadece başka oyunlarda ses yok iade etrim bu sabah yenisini aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…