GTX 1660 Super GTA 5 Online dalgalı FPS değerleri normal mi?

İşletim sistemi
Windows 11

WandaaMaximoff

Hectopat
Daha fazla  
i5 11400, 16 GB RAM, GTX 1660 Super 6 GB düzeyinde bir sistemim var. GTA 5 Online'da Ultra ayarlar da bazı yerlerde FPS 40-50 düzeyine düşüp tekrardan 70'lere geliyor. Normal midir? Onu merak ettim de?

Very High ayarlarda yani? 70 az değil mi? 1650 Ti ile Online'da 60-80 arası aldığımı hatırlıyorum.
evet en yüksek ayarlar da bende onlarda alıyorum ama araba falan hızlanınca düşüyor anlamadım normal değil mi
RAM'dan kaynaklı mı acaba hazır kasa aldım. RAM'in kaç kanallı olduğuna nasıl bakacağım biliyor musun?

evet en yüksek ayarlar da bende onlarda alıyorum ama araba falan hızlanınca düşüyor anlamadım normal değil mi
RAM'dan kaynaklı mı acaba hazır kasa aldım. RAM'in kaç kanallı olduğuna nasıl bakacağım biliyor musun?
Cpu-Z indirip Memory sekmesinde Channel bölümünde Dual mi Single mı yazıyor ona bakın. Bu oyunda çift kanal RAM'in FPS'ye etkisini ben çok göremedim ama yine de kontrol edin. Ben şu an girdim oyuna 5 dakika oynadım en düşük 56, en yüksek 78 FPS aldım. Her şey en yüksek ayarlarda. Ki laptop benimki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı