Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 9 Şubat 2021 #31 ItsAllGoodman dedi: Bir programla kazarak anlık mh/s değerine bakabilirsiniz. Ama kar oranı doğru gibi, ben RX 5600 XT ile 32 33 lira civarı kazanıyorum. Genişletmek için tıkla... Günlük mu kazanıyorsunuz?
ItsAllGoodman dedi: Bir programla kazarak anlık mh/s değerine bakabilirsiniz. Ama kar oranı doğru gibi, ben RX 5600 XT ile 32 33 lira civarı kazanıyorum. Genişletmek için tıkla... Günlük mu kazanıyorsunuz?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 9 Şubat 2021 #32 Syeux dedi: Günlük mu kazanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet, günlük bu civarlarda.
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 9 Şubat 2021 #33 ItsAllGoodman dedi: Evet, günlük bu civarlarda. Genişletmek için tıkla... Aynı karta bende sahibim başlamayı düşünüyorum elektrik masrafları çıkınca aylık ne kadar kalıyor size?
ItsAllGoodman dedi: Evet, günlük bu civarlarda. Genişletmek için tıkla... Aynı karta bende sahibim başlamayı düşünüyorum elektrik masrafları çıkınca aylık ne kadar kalıyor size?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 9 Şubat 2021 #34 Syeux dedi: Aynı karta bende sahibim başlamayı düşünüyorum elektrik masrafları çıkınca aylık ne kadar kalıyor size? Genişletmek için tıkla... Henüz bir ay olmadı fakat günlük 35-43 TL arası kaldığını söyleyebilirim. Dolar kuruna ve Ethereum'un fiyatına bağlı bu miktar.
Syeux dedi: Aynı karta bende sahibim başlamayı düşünüyorum elektrik masrafları çıkınca aylık ne kadar kalıyor size? Genişletmek için tıkla... Henüz bir ay olmadı fakat günlük 35-43 TL arası kaldığını söyleyebilirim. Dolar kuruna ve Ethereum'un fiyatına bağlı bu miktar.
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 9 Şubat 2021 #35 ItsAllGoodman dedi: Henüz bir ay olmadı fakat günlük 35-43 TL arası kaldığını söyleyebilirim. Dolar kuruna ve Ethereum'un fiyatına bağlı bu miktar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler iyi forumlar.
ItsAllGoodman dedi: Henüz bir ay olmadı fakat günlük 35-43 TL arası kaldığını söyleyebilirim. Dolar kuruna ve Ethereum'un fiyatına bağlı bu miktar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler iyi forumlar.