Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.164 Çözümler 17 Yer Bursa 6 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirtiğim gibi ekran kartım MSI GTX 1660 Super Gaming işlemcim R5 2600 2x8 16 GB RAM 3000 MHz 500Watt+80 güç kaynağım var. Sorun ne olabilir sizce?
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirtiğim gibi ekran kartım MSI GTX 1660 Super Gaming işlemcim R5 2600 2x8 16 GB RAM 3000 MHz 500Watt+80 güç kaynağım var. Sorun ne olabilir sizce?
wibbly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 2.371 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #2 Bazen oyun optimizasyonu ile ilgili sorunlar olabiliyor. HITMAN için bu geçerli mi tam bilmiyorum ama, olabilir. Artı 0 Eksi
Bazen oyun optimizasyonu ile ilgili sorunlar olabiliyor. HITMAN için bu geçerli mi tam bilmiyorum ama, olabilir.
KS KS Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.164 Çözümler 17 Yer Bursa 6 Ekim 2020 #3 wibbly dedi: Bazen oyun optimizasyonu ile ilgili sorunlar olabiliyor. HITMAN için bu geçerli mi tam bilmiyorum ama, olabilir. Genişletmek için tıkla... video bırakıyorum. YouTube Deel video's met vrienden, familie en de wereld. studio.youtube.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
wibbly dedi: Bazen oyun optimizasyonu ile ilgili sorunlar olabiliyor. HITMAN için bu geçerli mi tam bilmiyorum ama, olabilir. Genişletmek için tıkla... video bırakıyorum. YouTube Deel video's met vrienden, familie en de wereld. studio.youtube.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et