GTX 1660 Super - i5 6400 sistem PUBG kaldırır mı?

gokmenbaba

Femtopat
Daha fazla  
Steam PUBG indireceğim fakar oynatır mı bilmiyorum özellikleri yazdım iyi akşamlar.

Ekran kartı: GTX 1660 Super.
RAM: 16 GB.
İşlemci: Intel i5 6400 2.70 GHz 4 çekirdek.
Anakart: H110M Pro VD(ms 7996)

Oynarsınız ancak işlemci 4 çekirdek olduğu için sürekli %100 kullanım olacak anlık FPS dropları yersiniz düzenli olarak.

Steam PUBG indireceğim fakar oynatır mı bilmiyorum özellikleri yazdım iyi akşamlar.

Ekran kartı: GTX 1660 Super.
RAM: 16 GB.
İşlemci: Intel i5 6400 2.70 GHz 4 çekirdek.
Anakart: H110M Pro VD(ms 7996)
Oynanabilir ama çok fazla darboğaz yeme olasılığınız yüksek, sık sık ani FPS düşüşleri ve kasmalar olabilir. Sonuçta Online bir oyun ve çok optimize değil. Genede denemesi bedava.

Oynarsınız ancak işlemci 4 çekirdek olduğu için sürekli %100 kullanım olacak anlık FPS dropları yersiniz düzenli olarak.

Hocam bir ara bu bilgisayar akrabamdayken denemişti galiba nasıldı hatırlamıyorum ama FPS düşmesi diyorsan sıkıntı olur.

Sisteminiz benimle neredeyse aynı bence kaldırması gereklidir.

Hocam kesin cevabınız nedir ona göre boşuna indirmek istemiyorum.

Grafikleri en üst yapıp, FPS'i de 60 olarak sabitlerseniz sanırım pek birşey olmaz. Genede kesin cevap vermek imkansız, belki çok daha iyi çalışır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu Video'da Warzone'da Ultra ayarlarda 30 FPS almışsa düşük ayarlarda PUBG 60 FPS vermesi gereklidir. Not: İşlemciniz benimkinin bi tık altında olduğundan benimle çok yakın olduğundan fps farkı da azıcık fark edebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…