GTX 1660 Super i5 9400F sistem ne kadar eder?

Buğra2928

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı satacağım ama hiç piyasayı bilmiyorum. Sitesi falan yok mu değerini öğrensem?
Ekran kartım: NVIDIA GeForce GTX 1660 Super.
Anakart: Prime H310M-K r2.0

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarımı satacağım ama hiç piyasayı bilmiyorum. Sitesi falan yok mu değerini öğrensem?
Ekran kartım: NVIDIA GeForce GTX 1660 Super.
Anakart: Prime H310M-K r2.0

Eki Görüntüle 2406806
Sahibinden gibi yerlerden ekran kartı be işlemciyi yazarak ortalam bir fiyat öğrenebilirsiniz.Ve sisteminin bütün bileşenlerinizi söyleyebilirmisiniz?

Sahibinden gibi yerlerden ekran kartı be işlemciyi yazarak ortalam bir fiyat öğrenebilirsiniz. Ve sisteminin bütün bileşenlerinizi söyleyebilir misiniz?

Söyledim ekran, anakart, işlemci, RAM daha ne varki

Güç kaynağı, depolama birimi(SSD, HDD gibi),Kasa modeli.

SSD 500GB güç kaynagı ile kasa modelini şu an bilmiyorum onları ben hesaplarım zaten yazdıklarımın fiyatı lazım

Güç kaynağı, depolama birimi(SSD, HDD gibi),Kasa modeli.

Ama kasanın tipi böyle siz modelibi biliyorsanız bana da söyleyin yardımcı olursunuz

Dosya Ekleri

• IMG_6396.jpeg
    90 KB · Görüntüleme: 20
SSD 500GB güç kaynagı ile kasa modelini şu an bilmiyorum onları ben hesaplarım zaten yazdıklarımın fiyatı lazım

Ama kasanın tipi böyle siz modelibi biliyorsanız bana da söyleyin yardımcı olursunuz
Kasayı bilemedim fakat tahminimce 9-10 bin TL eder.Fakat siz sahibinden sitesinde araştırın benzer ilanları ona göre fiyat biçersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…