arifkagan123
Femtopat
Merhabalar, GTX 1660 Super için bu Driver'ı yukledım dogru mudur?
nvidia.custhelp.com
Optimizesi çok zayıf, ayar bozmaktan başka işe yaramıyor.Hotfix driver yani hata düzeltme driveri indirmişsin, bence WHQL yani onaylı driver indir. GeForce Experience öneririm, oyunları sistemine göre optimize edip otomatik sürücü kurar.
![]()
NVIDIA App'i İndir
PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı.www.nvidia.com
Seni bilmem ama ben sıkıntı yaşamıyorum, ilk yüklediğim zaman GTX 1660 Super ekran kartına sahip olmama rağmen bazı oyunları 4K'ya çekmişti. Oyun niye kasıyor derken çok geçmeden sebebini öğrenmiştim, konu sahibi böyle bir sorun yaşarsa program üzerinden oyunları 1080P'ye ayarlayabilir.Optimizesi çok zayıf, ayar bozmaktan başka işe yaramıyor.
Seni bilmem ama ben sıkıntı yaşamıyorum, ilk yüklediğim zaman GTX 1660 Super ekran kartına sahip olmama rağmen bazı oyunları 4K'ya çekmişti. Oyun niye kasıyor derken çok geçmeden sebebini öğrenmiştim, konu sahibi böyle bir sorun yaşarsa program üzerinden oyunları 1080P'ye ayarlayabilir.
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA merhaba dedıgınız geforce experıence bu mudur gtx 1660 super ıcınHotfix driver yani hata düzeltme driveri indirmişsin, bence WHQL yani onaylı driver indir. GeForce Experience öneririm, oyunları sistemine göre optimize edip otomatik sürücü kurar.
![]()
NVIDIA App'i İndir
PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı.www.nvidia.com
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA merhaba dedıgınız bu mudurBen arayınca 457.30 son sürüm yazıyor. GeForce Experience kullan daha rahat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.