GTX 1660 Super için driver

Hotfix driver yani hata düzeltme driveri indirmişsin, bence WHQL yani onaylı driver indir. GeForce Experience öneririm, oyunları sistemine göre optimize edip otomatik sürücü kurar.
Optimizesi çok zayıf, ayar bozmaktan başka işe yaramıyor.

Optimizesi çok zayıf, ayar bozmaktan başka işe yaramıyor.
Seni bilmem ama ben sıkıntı yaşamıyorum, ilk yüklediğim zaman GTX 1660 Super ekran kartına sahip olmama rağmen bazı oyunları 4K'ya çekmişti. Oyun niye kasıyor derken çok geçmeden sebebini öğrenmiştim, konu sahibi böyle bir sorun yaşarsa program üzerinden oyunları 1080P'ye ayarlayabilir.

Seni bilmem ama ben sıkıntı yaşamıyorum, ilk yüklediğim zaman GTX 1660 Super ekran kartına sahip olmama rağmen bazı oyunları 4K'ya çekmişti. Oyun niye kasıyor derken çok geçmeden sebebini öğrenmiştim, konu sahibi böyle bir sorun yaşarsa program üzerinden oyunları 1080P'ye ayarlayabilir.

Hotfix driver yani hata düzeltme driveri indirmişsin, bence WHQL yani onaylı driver indir. GeForce Experience öneririm, oyunları sistemine göre optimize edip otomatik sürücü kurar.
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA merhaba dedıgınız geforce experıence bu mudur gtx 1660 super ıcın
Ben arayınca 457.30 son sürüm yazıyor. GeForce Experience kullan daha rahat.
Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA merhaba dedıgınız bu mudur

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı