GTX 1660 Super ile 1080P monitörde 2K kullanılabilir mi?

Korkmaz 42

Femtopat
Daha fazla  
Yurkarida belirttiğim gibi ekran kartım ve monitörüm 2K destekler mi? Ekran kartım GTX1660 Super 6 GB. Monitör Viewsonic 144 Hz. Ekran çözünürlüğü 1920x1080.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA Denetim Masası'ndan DSR ayarını açarsanız 4K bile olur. %100 4K kalitesinde olmuyor fakat 1080P'ye göre çok daha net bir görüntü veriyor.

NVIDIA denetim masasından DSR ile daha yüksek çözünürlükleri yazılımsal olarak kullanabilirsiniz. Yalnız aklınızda bulunsun, görüntü gerçekten yüksek çözünürlük olmayacaktır hatta kendi doğal halinden bile bulanık gözükecektir.

Bir tek yüksek çözünürlüklerde ekran görüntüsü almak, video çekmek veya sistemin performansını ölçmek için kullanılabilir.

Yurkarida belirttiğim gibi ekran kartım ve monitörüm 2K destekler mi? Ekran kartım GTX1660 Super 6 GB. Monitör ViewSonic 144 Hz. Ekran çözünürlüğü 1920X1080.

1366x768 TV kullanıyorum 32 inç. Bunda bile özel çözünürlük ekleyerek ve DSR kullanarak 4K'ya çıkıyor. Görüntüde ufak bozulmalar olabilir ama masaüstünde kötü gözüküyor sadece. Oyunlarda kaymak gibi güzel bir görüntüsü var. GTX 1050 ile yapıyorum bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…