GTX 1660 SUPER ile Cyberpunk 2077 performansı

İşletim sistemi
Windows 10

Hocam Ign editörü Tom vardı 20 saat sürdü ana görevler diyordu ama Eurogamer 40 saat diyor sanırım oynayışınıza bağlı değişiyor ama yan görevler bir Skyrim kafasında gibi bahsedilene göre evladiyelik yani önünüze çıkan rastgele bir NPC sizi bambaşka olay silsilesine atabiliyormuş ve direkt oyunun başında istersen hiç ana göreve ellemeden yan görevlere dalabiliyormuşuz. Bu konu beni bayağı memnun etti açıkçası bir de her görev çok kaliteli hikayelere ve bambaşka sonuçlar doğuran seçimlere sahip deniyor. Bunlar doğruysa bir düşünsenize hocam Skyrim açık dünyasında Fallout New Vegas oynamak gibi bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam dediğiniz gibi işe çok güzel olur. Umarım dediğiniz gibi yan görevler çok fazla tekrar etmiyordur.
Sadece ana hikaye gidersen 15-20 saat diyor ki bence cok kisa. Oyun neresinden tutsan dokulmeye basladi cikisinda yaniltir diye umut ediyorum su an sadece. Benim gordugum site guven vermemisti bura da yayinladiysa demek ki dogru.

Hocam çok kısa değil. Witcher 3 oyunun oynayan çoğu kişi oyunun ana hikayesini bitirmedi. Çünkü açık dünyada o kadar yapılacak çok şey vardı ki. İnsanlar 50 saat ana hikaye oynamadı. Witcher 3 oyununu 192 saat oynamış biri olarak ben bile ana hikayeyi bitirmedim.

Hocam en büyük sorun şehir ölü gibi duruyor ben bir GTA gibi daha yaşayan bir şehir bekliyordum umarım yanılırım.

Hocam ana hikayeyle birlikte DLC’leri de 4 kere bitirince( blood & Wine’i 2 kere bitirdim yanlis olmasin) bana kisa geldi demek ki .

Benchmark yaptıkları hangi versiyonu ve sonrasında neler oldu bilmiyoruz. 3060 Ti ile 3080/3090 neredeyse aynı. AMD kartlardan 6800 XT en güçlü Nvidia'ları bile geçerken, 5600 XT 2060'a karşı 10 FPS kaybetmiş. 1060 6 GB, 5600 XT'den 2 kata yakın fark yemiş ama mesela optimizasyonu iyi diyebileceğimiz Shadow of The Tomb Raider'da 5600 XT 70 FPS civarı alırken 1060 6 GB 50 FPS civarı alıyordu.

Nereden baksan absürd bir durum var. Ne kartların birbirine kas gücü, ne TomsHardware verileri ne de CDPR'ın listesi birbirini tutuyor.

Hocam en büyük sorun şehir ölü gibi duruyor ben bir GTA gibi daha yaşayan bir şehir bekliyordum umarım yanılırım.

Hocam şehirler canlı. Sadece daha az insanın yaşadığı yerler var.
Hocam ana hikayeyle birlikte DLC’leri de 4 kere bitirince( blood & Wine’i 2 kere bitirdim yanlis olmasin) bana kisa geldi demek ki .

Hocam ne deyim helal olsun vallahi. Ben hala bitiremedim o kadar saat oynayıp. Çünkü yapacak onlarca şey varken ana hikayeye gidesim gelmiyor .

Hocam ne deyim helal olsun vallahi. Ben hala bitiremedim o kadar saat oynayıp. Çünkü yapacak onlarca şey varken ana hikayeye gidesim gelmiyor
Ilk oynadigimda bende yan gorevleri yaptim sonrasinda ana hikayeyi bitirdim ondan sonra oynadiklarim tamamen ana hikaye sirf simdi ne olacak acaba diye diye bitiridim 4 kere simdi yine basladim bu sefer hic ana gorev yapmayacagim full yan gorev cyberpunk’tan vakit kalirsa o da

Hocam ben de Witcher 1 ve Witcher 2 oyunun hiç oynamamıştım hikayesini dahi bilmiyordum. Bu aralar Witcher 1 oynuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…