Hocam internette okuduğum kadarı ile en iyi hikayesi olan Witcher oyunu diye biliyorum. Dediğiniz gibi combat sistemi biraz kanser . Oyun motoru ile akalı bir durum fakat insana acı çektirebiliyor.
Hocam internette okuduğum kadarı ile en iyi hikayesi olan Witcher oyunu diye biliyorum. Dediğiniz gibi combat sistemi biraz kanser . Oyun motoru ile akalı bir durum fakat insana acı çektirebiliyor.
Bu senelerde bile o combat sistemine dayanabiliyorsanız gerçekten sabırlı bir kişisinizdir hocam. 2-3 yıl önce gerçekten kendimi çok zorlayarak bitirmiştim. Ama 2. oyun iyidir, oynanışı ve hikayesi gayet güzel sadece biraz fazla kısa bana sorarsanız.
Gamersnexus açıklama yaptı performans sorunlarının sebebi inceleme yapanlara dağıttıkları kopyada drm olmasıymış. oyunun sızmasını engellemek için basın kopyalarına drm koymuşlar ve gönderdikleri yerlere de söylemişler drm var performansı düşürebilir diye. kullanıcı kopyalarında drm olmayacakmış. o yüzden şimdiye kadar okuduğumuz performans testleri gerçeği yansıtmıyor.
Elde edilen FPS’ler kartların arasındaki güç farkına göre absürt gerçekten. 3080 2060’tan sadece 11 FPS fazla alabilmiş zaten. Test kendi içinde sorunlu bir kere. Ben de çoğu kişi gibi test kopyasıyla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.
Size iyi haberlerim var Cyberpunk 2077 buglar temizlendi+ optimizasyon sorunları düzeldi+ NVIDIA yeni driverları ile performans yüksek derecede artırdı.