BeratKubilay Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #1 Gençler selamlar, yeni bir bilgisayar ( kasa ) aldım. Zotac GTX 1660 Super 6 GB ve 9. nesil i5 9400F var iyi bir kombinasyon mu 2.si darboğaz olayı az da olsa olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2020
Gençler selamlar, yeni bir bilgisayar ( kasa ) aldım. Zotac GTX 1660 Super 6 GB ve 9. nesil i5 9400F var iyi bir kombinasyon mu 2.si darboğaz olayı az da olsa olur mu?
3 321147 Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 3.898 Makaleler 6 Çözümler 19 3 Aralık 2020 #2 Yapmaz. O işlemcinin RTX 2060'a kadar sınırı vardır.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 3 Aralık 2020 #3 Kaç liraya aldın? 9.nesil alınmaz bu arada. Diğer bileşenler ne? Darboğaz ise yapmaz.
Memolii7 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 2.060 Çözümler 3 3 Aralık 2020 #4 Yapmaz, ama iyi bir işlemci değil.
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 3 Aralık 2020 #5 Ölü soketli bir işlemci satın almışsınız ama darboğaz yapmaz. Keşke 10100F alsaydınız.
BeratKubilay Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #6 Teknocuk dedi: Kaç liraya aldın? 9.nesil alınmaz bu arada. Diğer bileşenler ne? Darboğaz ise yapmaz. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM M.2 SSD ama 16 GB RAM yapacağım. Teknocuk dedi: Kaç liraya aldın? 9.nesil alınmaz bu arada. Diğer bileşenler ne? Darboğaz ise yapmaz. Genişletmek için tıkla... 1500'e ama gayet hızlı bilgisayarımdan şu anlık memnunum. 9.nesil neden alınmaz orayı anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2020
Teknocuk dedi: Kaç liraya aldın? 9.nesil alınmaz bu arada. Diğer bileşenler ne? Darboğaz ise yapmaz. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM M.2 SSD ama 16 GB RAM yapacağım. Teknocuk dedi: Kaç liraya aldın? 9.nesil alınmaz bu arada. Diğer bileşenler ne? Darboğaz ise yapmaz. Genişletmek için tıkla... 1500'e ama gayet hızlı bilgisayarımdan şu anlık memnunum. 9.nesil neden alınmaz orayı anlamadım.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 4 Aralık 2020 #7 BeratKubilay dedi: 8 GB RAM M.2 SSD ama 16 GB RAM yapacağım. 1500'e ama gayet hızlı bilgisayarımdan şu anlık memnunum. 9.nesil neden alınmaz orayı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ölü soket çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2020
BeratKubilay dedi: 8 GB RAM M.2 SSD ama 16 GB RAM yapacağım. 1500'e ama gayet hızlı bilgisayarımdan şu anlık memnunum. 9.nesil neden alınmaz orayı anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ölü soket çünkü.
BeratKubilay Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #8 Teknocuk dedi: Kaç liraya aldın? 9.nesil alınmaz bu arada. Diğer bileşenler ne? Darboğaz ise yapmaz. Genişletmek için tıkla... Reis ürün yorumları da gayet iyi. rohatbaba123 dedi: Ölü soket çünkü. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam PC'den pek anlamam ölü soket olunca ne oluyorki? rohatbaba123 dedi: Ölü soket çünkü. Genişletmek için tıkla... Kanka ölü soket olunca ne oluyor ki? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2020
Teknocuk dedi: Kaç liraya aldın? 9.nesil alınmaz bu arada. Diğer bileşenler ne? Darboğaz ise yapmaz. Genişletmek için tıkla... Reis ürün yorumları da gayet iyi. rohatbaba123 dedi: Ölü soket çünkü. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam PC'den pek anlamam ölü soket olunca ne oluyorki? rohatbaba123 dedi: Ölü soket çünkü. Genişletmek için tıkla... Kanka ölü soket olunca ne oluyor ki?
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.913 Makaleler 2 Çözümler 9 4 Aralık 2020 #9 BeratKubilay dedi: Reis ürün yorumlarıd gayet iyi. Anladım hocam PC'den pek anlamam ölü soket olunca noluyoki. Kanka ölü soket olunca ne oluyor ki. Genişletmek için tıkla... Yani yeni çıkan bir işlemci takmak istesen anakartı da değiştirmelisin. Çünkü soketler değişti.
BeratKubilay dedi: Reis ürün yorumlarıd gayet iyi. Anladım hocam PC'den pek anlamam ölü soket olunca noluyoki. Kanka ölü soket olunca ne oluyor ki. Genişletmek için tıkla... Yani yeni çıkan bir işlemci takmak istesen anakartı da değiştirmelisin. Çünkü soketler değişti.
BeratKubilay Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #10 hile kodlayan hacker dedi: Yani yeni çıkan bir işlemci takmak istesen anakartı da değiştirmelisin. Çünkü soketler değişti. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten anakartı 3600 MHz yapacağım. hile kodlayan hacker dedi: Yani yeni çıkan bir işlemci takmak istesen anakartı da değiştirmelisin. Çünkü soketler değişti. Genişletmek için tıkla... Peki, bir şey sorsam. Önce yeni anakart alsam, ayni işlemci ile devam etsem, sonrasında Ryzen alsam. Olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2020
hile kodlayan hacker dedi: Yani yeni çıkan bir işlemci takmak istesen anakartı da değiştirmelisin. Çünkü soketler değişti. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten anakartı 3600 MHz yapacağım. hile kodlayan hacker dedi: Yani yeni çıkan bir işlemci takmak istesen anakartı da değiştirmelisin. Çünkü soketler değişti. Genişletmek için tıkla... Peki, bir şey sorsam. Önce yeni anakart alsam, ayni işlemci ile devam etsem, sonrasında Ryzen alsam. Olur mu?