GTX 1660 Super ile i7 4790 destekler mi?

alonemanonly

Yoctopat
Daha fazla  
İşlemci özellikleri:
i7 4790 3.6 GHz
16 GB RAM
512 GB SSD
8 GB RX 580 ekran kartı
500W PSU
Sadece ekran kartını GTX 1660 Super ile değiştireceğim fakat sıkıntı olur mu bilmiyorum.

İşlemci özellikleri:
i7 4790 3.6 GHz
16 GB RAM
512 GB SSD
8 GB RX 580 ekran kartı
500W PSU
Sadece ekran kartını GTX 1660 Super ile değiştireceğim fakat sıkıntı olur mu bilmiyorum.
Test yaptınız mı 4. Nesil işlemci pek sanmıyorum ama bazı kişiler bu ekran kartı 10. Nesil işlemci ile birlikte daha iyi derler bende gtx 1660 süper var 20gb ram i3 10105f var teset ettim 81 veya 82 fps verdi gayet de güzel çalışıyor ama rx 580 veya 570 güzel çalışır diye düşünüyorum

GTX 1050 ile i7 8750H kullaniyordum eskiden.
Seninkinde ekran karti yukselip islemci dusuyor.
Muhtemelen darboğaz yersin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnternetin bu özelliğine bayılıyorum. Testte de gördüğün gibi işlemci %100 kullanılırken ekran kartı %60, 70 civarlarında kullanılıyor. İşlemci darboğazı var.

Daha düşük bir ekran kartı al o kasa ile devam edeceksen. Bana kalırsa komple sistemi sat, işlemci, anakart, RAM olarak daha yüksek APU bir bilgisayar topla bütçenin yettiği kadar. İleride eline para geçtiğinde o APU sisteme ekran kartı alırsın taş gibi sistemin olur.

Pardon yanlış incelemişim. Yerleri karıştırmışım. İşlemci ve ekran kartı birbirine yetişiyor farklı farklı oyunlarda da inceledim satın alabilirsin sorun olmaz. Darboğaz yapmıyor. İlginç. 4. Nesil bir işlemci için şaşırdım.

i7 4790 Kısaca DDR3'ün baba işlemcilerinden biridir bundan daha baba bir de i7 4790K var zamanının kralı. Konuya gelirsek ufak %5 git gel darboğaz olabilir bazı oyunlarda fakat %5'lik bir darboğaz söz edilemeyecek kadar azdır, hissettirmez bile.
Sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…