GTX 1660 Super ile mining yapma

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle hayatımda hiç mining vs yapmadım. Bu zamana kadar böyle bir şey yapmak aklımın ucundan dahi geçmedi. Gel gelelim evlilik kapıma geldi çattı borç içinde evliliğe gireceğim. Ben de kara kara düşündüm ne yaparım nasıl yaparım 300-500 daha nasıl kenarı atarım diye.

Arkadaşlar benim üç kuruşluk malım var biliyorum herkesin malı kendine değerli. Ben bu ekran kartını alacağım diye canım çıktı. Sizlerden ricam bu ekran kartını zorlamayacak bozmayacak mining ayarı vermeniz. Son olarak ben bu miningi nasıl yaparım, hangi siteye üye olmalıyım? Ethereum kazmayı düşünüyorum. Bana rehber olur iseniz çok sevinirim. Lütfen yardımcı olur iken kendinize yapıyormuş gibi olun. Durumum iyi değil ip üzerinde üç beş kuruş bir şeyler kazanmaya çalışıyorum. Hepinize teşekkürler keyifli sosyaller dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç bilgin yoksa başlama bence ilk önce araştır. Gelir olduğu gibi gider de var bu işte. Zarar edebilirsiniz.

Benim konu hakkında bilgim yok. Sadece hayırlı olsun demek istedim. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Hiç bilgin yoksa başlama bence ilk önce araştır. Gelir olduğu gibi gider de var bu işte. Zarar edebilirsiniz.
Zarardan kastınız nedir acaba hocam ? Araştırdığım kadarı ile bir çok kişi elektrik faturası hariç bu ekran kartının aylık 400-500 TL para getirdiğini söylüyor.

Sadece şunu söyleyebilirim abi bende de 1660 var süper 6 GB OC modeli ayda 500
TL getiriyor sen düşün ekran kartını 2. elden 6K 7k ya sat cebine para girer zaten 3K ya da 1650 alırsın cebinde para kalır.

Benim konu hakkında bilgim yok. Sadece hayırlı olsun demek istedim. Umarım her şey gönlünüzce olur.
Çok teşekkürler ALLAH razı olsun hocam. Sizde yok ise darısı sizin başınıza.
Sadece şunu söyleyebilirim abi bende de 1660 var süper 6 GB OC modeli ayda 500
TL getiriyor sen düşün ekran kartını 2. elden 6K 7k ya sat cebine para girer zaten 3K ya da 1650 alırsın cebinde para kalır.
Benim kartın garantisi var şubat ayında alınma. Kartı satsam bir daha alamam diye korkuyorum. Elimdeki malı satmaktansa o mal ile bir şeyler kazanmak istiyorum. Biliyorum ki bu ülkede sattığın bir şeyi yerine koyman için iki katını vermen gerekli.

Zarardan kastınız nedir acaba hocam ? Araştırdığım kadarı ile bir çok kişi elektrik faturası hariç bu ekran kartının aylık 400-500 TL para getirdiğini söylüyor.
Elektrik giderleri dahil bir şekilde hesapla eğer elektrik ücretsiz değilse. Ekran kartına verdiğiniz paranın zararını çıkarttığınız an kar etmeye başlarsınız bide. İlk önce bir araştırmalı hashrate oranları, elektrik giderleri hesaplanmalı.

Anladım abi de evlenmişssin 4K az para değil 3K ya https://www.hepsiburada.com/msi-vga...77DrEjH3OfAd-RuMBKlsMNOb94sp2U4caAvHCEALw_wcB bunu alırsın 4K ya da cebine koyarsın rahat edersin bu da kötü değil yani oynarsın yine her oyunu.

Hocam ekran kartını zaten kendi kişisel eğlencem için almıştım ve ileride evlendiğim de dahi kullanmak için. Maksat ben işte olduğum zamanlar da malım yorulmadan bana 3-5 bir şeyler kazandırsın istiyorum. elektrik faturasını hayli hayli karşılar ve üstüne kar bırakır diye düşünüyorum. Fakat bu ayarlar nasıl yapılmalı malıma zarar gelmeden bu işten nasıl kazanç sağlarım derdim bunlar.

Anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…