Ekleme: Cidden şu her fiyat konusunda konu sahibine ve meraklılara zerre yardımcı olmayan, bence şu eder diyip güncel piyasadan oldukça uzak fiyat yazılan yorumları okumak can sıkmaya başladı.
Varsa bir fikrin ve bilgin, ürünün güncel haliyle olan fiyatını yazarsın sonuna da "Bence bu fiyatı asla haketmiyor." falan dersin.
RX 580 için de 1000TL etmez falan yazıyorlar artık komiği de geçtim mesaj kirliliği oluyor.
Biraz koymaktan kastınız nedir bilemem ama 4000-5000 gibi bir fiyatlara ülkemizde satılacağını düşünmek hayalcilik minimum 7000-8000 TL gibi bir fiyata satışa sunulacaktır. Ben olsam kartımı elimde tutardım olası bir 3060 alamama durumunda ikinci elde bilmediğim bir kartı almaya uğraşmazdım.
Biraz koymaktan kastınız nedir bilemem ama 4000-5000 gibi bir fiyatlara ülkemizde satılacağını düşünmek hayalcilik minimum 7000-8000 TL gibi bir fiyata satışa sunulacaktır. Ben olsam kartımı elimde tutardım olası bir 3060 alamama durumunda ikinci elde bilmediğim bir kartı almaya uğraşmazdım.
Kartı satmaktan vazgeçtim bende. 7000 TL'den satışa sunulacağını düşünmüyorum, ama minimum 4500 TL bekliyorum. Ama yine de kartımı satmadım. Tr burası her şey olabilir