GTX 1660 Super ne kadar eder?

Şu anki ekran kartı fiyatları balon. O kartın 2. elinin gerçek fiyatı 1500 TL'den fazla değil. 3-4K verip alan çıkabilir tabii. O da onların sorunu.

1050 ekran kartına emin ol 500 TL bile para vermem. 3-4K verip alanların da elinde patlar çünkü 4 GB VRAM ile ne kazabilecek kömür mü?
Bence sen kimin neyi ekip biçeceğine karışma.

Dalga geçer gibi fiyat biçersen, kimsecikler de kimin ne ekeceğine biçeceğine karışır.

3500 civarı gider.

Ekleme: Cidden şu her fiyat konusunda konu sahibine ve meraklılara zerre yardımcı olmayan, bence şu eder diyip güncel piyasadan oldukça uzak fiyat yazılan yorumları okumak can sıkmaya başladı.
Varsa bir fikrin ve bilgin, ürünün güncel haliyle olan fiyatını yazarsın sonuna da "Bence bu fiyatı asla haketmiyor." falan dersin.

RX 580 için de 1000TL etmez falan yazıyorlar artık komiği de geçtim mesaj kirliliği oluyor.

Son düzenleme:
3500'e satsam, 3060 çıktığında üstüne biraz koyup alırım diye düşünüyorum. Ama param 3060'a yetmezse tekrar 1660 Super alırım
Herkese teşekkürler.
Verdiğiniz cevap için teşekkürler. Hiçbir işime yaramadı, aksine konuyu mahvettiniz

Son düzenleme:
Biraz koymaktan kastınız nedir bilemem ama 4000-5000 gibi bir fiyatlara ülkemizde satılacağını düşünmek hayalcilik minimum 7000-8000 TL gibi bir fiyata satışa sunulacaktır. Ben olsam kartımı elimde tutardım olası bir 3060 alamama durumunda ikinci elde bilmediğim bir kartı almaya uğraşmazdım.

Kartı satmaktan vazgeçtim bende. 7000 TL'den satışa sunulacağını düşünmüyorum, ama minimum 4500 TL bekliyorum. Ama yine de kartımı satmadım. Tr burası her şey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…