L lider adana Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2024 #1 Normalde oyun oynarken ekran kartım derecesi 60 ise şimdi 70 oldu ve bir anda olmaya başladı, sebebi ne olabilir?
Normalde oyun oynarken ekran kartım derecesi 60 ise şimdi 70 oldu ve bir anda olmaya başladı, sebebi ne olabilir?
I iRodlex Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 207 22 Ekim 2024 #2 70 çok anormal değil fakat öncekine göre değiştiyse termal macun yenileyebilir, kasanın tozunu almayı deneyebilirsiniz.
70 çok anormal değil fakat öncekine göre değiştiyse termal macun yenileyebilir, kasanın tozunu almayı deneyebilirsiniz.
gujuvala Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 517 Çözümler 1 22 Ekim 2024 #3 lider adana dedi: Normalde oyun oynarken ekran kartım derecesi 60 ise şimdi 70 oldu ve bir anda olmaya başladı, sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Belki dengeli ve yüksek performans ayarlarını kontrol etmelisin.
lider adana dedi: Normalde oyun oynarken ekran kartım derecesi 60 ise şimdi 70 oldu ve bir anda olmaya başladı, sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Belki dengeli ve yüksek performans ayarlarını kontrol etmelisin.